MILLE GT ULTRAZ Winter Jacket EVO
Herre

3 999,-
Du får minimum 399,- i bonus

Velg farge (Black Series)

 • Black Series

Velg størrelse

Det er få igjen i denne størrelsen.

Om produktet

Denne modellen inkluderer et front- og bakpanel med Twindeck-konstruksjon som holder deg tørr samtidig som jakken ventilerer.

Vinterjakken inkluderer 4-veis stretch som gir fri bevegelse mens du er på sykkelen. jakken har tre lommer på baksiden for å holde dine personlige ting trygt. Versjonen inneholder reflekterende detaljer som gjør deg synlig i mørket. Konstruert for det tøffeste vinterværet, har Ultraz-jakken blitt fornyet i år for å øke beskyttelsesnivået og holde deg varm gjennom hele sesongen. Front- og øvre bakpaneler har dokumenterte Neos Light Textile — Et superlett 3l Softshell med Pu-limt membran som er vannavstøtende og 100%...

Denne modellen inkluderer et front- og bakpanel med Twindeck-konstruksjon som holder deg tørr samtidig som jakken ventilerer.

Vinterjakken inkluderer 4-veis stretch som gir fri bevegelse mens du er på sykkelen. jakken har tre lommer på baksiden for å holde dine personlige ting trygt. Versjonen inneholder reflekterende detaljer som gjør deg synlig i mørket. Konstruert for det tøffeste vinterværet, har Ultraz-jakken blitt fornyet i år for å øke beskyttelsesnivået og holde deg varm gjennom hele sesongen. Front- og øvre bakpaneler har dokumenterte Neos Light Textile — Et superlett 3l Softshell med Pu-limt membran som er vannavstøtende og 100% vindtett.

 • ANTON CLUB
  Bonus

  Bonus på ALLE ordinære priser

 • Fri frakt

  Fri frakt på ordre over 1000,-

 • Gratis retur

  Gratis retur (kan også returneres i butikk)

 • Sikker betaling

  Sikker betaling med kort eller faktura