Citius

Milsluker’n Sport har i en årrekke vært ledende i Norge innen tur-/fintess- segmentet av kajakker. Fitness-markedet er den delen av markedet som vil øke mest i fremtiden, tror vi.

Svært mange har gått til anskaffelse av havka- jakk, men mange ønsker seg en dagstur/treningskajakk som går raskere og er mye mer lettdrevet i tillegg. Ikke la deg lure av prisen. Disse kajakkene er i topp kvalitet og finishen er den aller beste. Alle kajakkene er forsterket med kevlarbånd mellom over- og underskrog. De har allerede blitt svært populære i Norge, Danmark og Sverige.

Citius Kayaks har på kun få år rukket å bli markedsledende innen dette seg- mentet. Mange har fått øynene opp for disse kvalitetskajakkene. Citius kom- mer i 3 konstruksjoner og har fått god omtale på støpeteknikk og konstruk- sjon. Dette er håndverk i toppklassen som de aller fleste konkurrentene bare kan drømme om. I alle tre konstruksjoner til Citius Kayaks blir epoxy benyttet som bindemiddel. De blir vakuumstøpt og kan derfor leveres i lav vekt og høy stivhet. Citius benytter også de beste materialene innen carbon og glass- fiber. Carbonmattene og epoxyen som blir benyttet, er av beste kvalitet og blir produsert i Europa, USA og Australia. Her blir det ikke spart på noe, slik at du får en kajakk i topp kvalitet og finish. Fabrikken som produserer disse kajakkene er en av de største og mest innovative kajakkfabrikkene i verden, og har mange års erfaring fra produksjon av blant annet diverse kajakker, ro- båter, dragebåter, vindmøller og andre glassfiber-og carbonprodukter. Under de Olympiske leker i Beijing 2008 var det denne fabrikken som produserte katamaranene (følgebåtene) som ble brukt under padle-og roøvelsene. Forholdet mellom pris, vekt og kvalitet er ikke mindre enn en sensasjon.