Stellar

Stellar Surf ski

Markedets raskeste og mest stabile surf ski. Kvaliteten og finishen er intet mindre enn en sensasjon. Disse kajakkene må oppleves og prøves.
Den raskeste surf skien er ikke alltid den båten du kommer til å padle raskest med når forholdene er gode. Velg alltid stabilitet fremfor hastighet. Alle surf ski er raske og laget for fart, men det er motoren (padleren) som bestemmer hastigheten og som til syvende og sist skal få båten opp i fart. Hvis du skal få brukt kraften og styrken, padle med maksimal effektivitet og teknikk, er det svært viktig at du ikke mister fokus og energi på å konsentrere deg for å holde surfskien stabil. Selv for erfarne padlere vil en stabil surf ski være det smarteste valget når bølgene blir store og du skal ut for å surfe og leke deg i bølger. Ikke gå til innkjøp av en altfor ustabil surfski selv om du føler at den er stabil på flatt vann. Er du opptatt av fart kan du prøve ulike surf ski med en GPS. Hvis du fortsatt er usikker på valget bør du velge den surfskien som føles mest stabil. Husk det er når bølgene blir store disse farkostene virkelig kommer til sin rett. Husk å tren på selvberging (re-entering) av surf skien fra vannet før du beveger deg ut på åpent hav. Denne teknikken skal sitte 100%. Lykke til i ditt valg.

Hvorfor velge Surf ski?

Ny teknologi og konstruksjon har nok en gang revolusjonert surf ski miljøet. Stellar Surf skies er det raskest voksende internasjonale merket i surf ski miljøet. Her er noen av fordelene:
1. Fart: Som alle andre merker på markedet, prøv selv med GPS.
2. Stabilitet: Bedre primær stabilitet og mye mer sekundær stabilitet. Konstruksjon: High Tech. Cockpit: Utrolig bra passform og sittebrønn som er enklere å re-entre. Litt mer fremoverlent sittestilling.
3. Fordekk: toppen (fordekket) deler vannet på en bedre måte enn andre modeller. Dykker ikke så lett under vann på surf.
4. Akterdekket: Enkel forhøyning som gir stivere og sterkere konstruksjon. 5. Sparkebrett: Tre punkt fester som gir stivere brett, bedre fraspark, enklere å jus- tere og økt komfort.
6. Selvdrenering: Ny kuleformet selvdrenerende åpning som tømmer cockpiten raskere enn alle konkurrenter.
7. Finish og kvalitet: Mest for pengene.

Stellar Kayaks & Surf ski HighTech Construction.

Stellar Kayaks har tatt det skandinaviske markedet med storm. Den lave vekten, den høye kvaliteten og den unike finishen er noen av suksessfaktorene til Stellar. Men det viktigste av alt er brukervennligheten. Stellar Kayaks & Surf Skies passer alle fra nybegynnere til eksperten. Svært god primær stabilitet, unik sekundær stabilitet og ekstremt lettpadlet er nøkkelen til suksess. Stellar er helt unike i sin utforming. Båtene er konstruert av amerikanske ingeniører med lang fartstid fra båtindustrien. Båtene er utviklet etter fore- spørsel og behov fra moderne kajakkpadlere som krever nytenking- og videreutvikling av dagens marked. De aller fleste kajakker er kopier av kopier, mens Stellar representere noe helt unikt og ulikt det som ellers finnes. Båtene er bygget på de mest avanserte data program for Hydro-teknikk. Alle kajakk modellene blir produsert i 4 forskjellige konstruksjoner.
Hvorfor? Nå har du mulighet til å velge mellom en rimelig glassfiber- konstruksjon, SPORT, som representerer den mest vanlige type materiale som finnes på dagens marked. High Tech Advantage-konstruksjon med lav vekt og høy bruddstyrke som er unik og ny for kajakk markedet. High tech EXCEL-konstruksjon som kombinerer carbon, kevlar, honey comb, eksotiske materialer med ekstremt lav vekt og gel coat finsh. High Tech ULTRA som er et resultat av menge år med utvikling og testing fra flyindustr- ien. ULTRA representerer det nyeste innen avansert carbon teknologi. Klar carbonfinish av og for CARBON kjennere.

Ultra: Dette er det ypperste kvalitet fra Stellar. Den nye Ultra Pre preg-carbon, honey- comb, epoxy, vacum kostruksjonen er verdt sin vekt i Carbon. Baket i ovn på 120 grader for å sikre at du får den stiveste konstruksjon som er på markedet. Denne teknologien kommer fra flyindustrien og det er svært få, kanskje ingen andre kajakkprodusenter som har tilgang til denne kvaliteten og finishen. Skroget består av 100% pre preg-carbonfiber og er lettere og stivere enn andre carbon-konstruksjoner. Klar high tech-finsh for de som ønsker det ultimate kajakkproduktet.
Excel: High tech carbon kajakker med gelcoat finish. Utrolig lav vekt og fantastisk fin finish kjennetegner denne konstruksjonen. Her får du utrolig mye kajakk for pengene. Sammenlign med hvem som helst. Pris, vekt og finish er Excelent.
Advantage: High Tech-glassfiber, epoxy, soric core sandwich konstruksjon. Denne kon- struksjonen er unik. Styrke, stivhet, finish og vekt skiller denne fra vanlig glassfiberka- jakker. Kajakken blir støpt i flere operasjoner for å holde vekten lav, samt øke stivhet og gi den velkjente Stellar-kvaliteten. Sammenlign med hvilken som helst kajakk i markedet og du vil oppdage at Stellar Advantage kajakker er mellom 4 til 9 kg lettere enn andre kajakker i denne prisklassen. Her får du mye for pengene.
Sport: Glassfiber, cor mat, gelcoat-finish. Den mest vanlige materiale brukt i de beste glassfiber havkajakker i dagens marked, men er et meget prisgunstig alternativ fra Stellar. Prisen ligger fra kr 1000,- til kr 10 000,- billigere enn kajakker fra andre.