En flerdimensjonell ultra-opplevelse

CTM Ultra Carbon er utviklet for distanseløpere i verdensklassen. Denne innovative skoen kombinerer ultralett Vault Foam ™ med en perfekt balansert karbonfiberplate, for maksimal respons og effektivitet. Skoen har også en yttersåle i høykvalitets gummi med et veldig godt grep for et kraftig, men energieffektivt løpetrinn.

En sko for deg som stiller høye krav til treningen din før et maraton- eller ultradistanseløp.

Ultra Platform ™

Ultra Platform ™ er en ultralett plattform med en perfekt balanse mellom tykkelse og tilbøyelighet mellom hæl og tå for maksimal løpehastighet over lange avstander. Plattformen inkluderer også den innovative karbonfiberplaten Ultra Carbon Plate ™ som gir en unik responsiv støtdemping selv i svinger og på ujevne overflater. Nærmeste bakken er en tredelt og fleksibel yttersåle i høykvalitets gummi som gir godt grep på både asfalt og lettere skogsterreng. Et perfekt valg for ultra-rask ultraløping.

Vault Foam ™

Vault Foam ™ er et lett og slitesterkt skum i mellomsålen på skoen som gir jevn fremdrift i lang tid. Dette EVA-baserte skumet inneholder en unik kjemisk forbindelse som gir materialet ekstra god utvinning og holdbarhet.

Anatomisk Racing Fit

CTM Ultra Carbon kombinerer en tett passform rundt foten med en anatomisk tåboks. Resultatet er en løpesko som passer perfekt for maksimal kraftoverføring under løp med høy intensitet og som samtidig lar tærne spres for optimal komfort og et mer naturlig løpetrinn.

Ultra Carbon Plate ™

Vår mest avanserte løpesko er utstyrt med den innovative Ultra Carbon Plate ™. Denne tynne platen er laget av nøye utvalgte karbonfibre og fungerer nesten som en trampoline, med en helt unik responsiv støtdemping. Den godt balanserte karbonfiberplaten er også delt med høy presisjon mellom stortåen og de andre fire tærne. Inndelingen betyr at stortåen og de andre tærne kan bevege seg uavhengig av hverandre, noe som gir optimal fleksibilitet og respons på flere typer overflater.