!Produktet du leter etter er ikke lenger i vårt sortiment

Jacket Legend 3.0
Dame

Ikke medlem: 3 499,-

Velg farge (24700/Aquarius)

  • 24700/Aquarius

Velg størrelse

Om produktet

Bjørn Dæhlie Jacket Legend 3.0 Jakke Dame Jacket Legend 3.0 er en meget god langrennsjakke til dame til trening med moderat til høy intensistet på kalde dager.

Jakken er laget i 3-lags softshell materiale som er vann- og vindavvisende. Dette materialet er av svært høy kvalitet og er brukt på jakkens front og på ermene. Under armene og på ryggen har jakken stretchpaneler for god bevegelsesfrihet og ventilasjon. I tillegg er alle sømmer på jakken sveiset og tapet som minsker friksjon, og den har et børstet materiale på innsiden av halsen, samt hakebeskytter for økt komfort. I front har jakken to håndlommer og en brystlomme med glidelås. Reflek...

Bjørn Dæhlie Jacket Legend 3.0 Jakke Dame Jacket Legend 3.0 er en meget god langrennsjakke til dame til trening med moderat til høy intensistet på kalde dager.

Jakken er laget i 3-lags softshell materiale som er vann- og vindavvisende. Dette materialet er av svært høy kvalitet og er brukt på jakkens front og på ermene. Under armene og på ryggen har jakken stretchpaneler for god bevegelsesfrihet og ventilasjon. I tillegg er alle sømmer på jakken sveiset og tapet som minsker friksjon, og den har et børstet materiale på innsiden av halsen, samt hakebeskytter for økt komfort. I front har jakken to håndlommer og en brystlomme med glidelås. Refleksdetaljer for økt synlighet. Bionic Finish Eco® gir jakken holdbarhet i materialet, både i form av fargenes holdbarhet og dens evne til å tåle vær.

Dette er en jakke som eliteløperne ofte foretrekker på grunn av dens tekniske funksjonalitet og bevegelighet!

Pustende Vannavvisende Vindavvisende

Hovedstoff

100% Polyester

Kontrast

87% Polyester

13% Elastane

Kontrast

92% Polyester

8% Elastane

  • ANTON CLUB
    Bonus

    Bonus på ALLE ordinære priser

  • Fri frakt

    Fri frakt på ordre over 1000,-

  • Gratis retur

    Gratis retur (kan også returneres i butikk)

  • Sikker betaling

    Sikker betaling med kort eller faktura