Langrennslegenden Bjørn Dæhlie sprengte grensene innenfor sin idrett på 90-tallet. Han har både OL- og VM-medaljer. Nå 20 år senere er en ny generasjon idrettsutøvere er klare til å videreføre arven. Dæhlie er offisiell leverandør til det norske langrennslandslaget. Et lag med noen av de aller beste kvinnelige og mannlige idrettsutøverne vi har i dag.

Designen er enkelt, rent og moderne uten overflødige elementer som tar oppmerksomheten bort fra arbeidsoppgavene dine. Dæhlie har spesialisert seg på å utvikle de beste produktene for langrennsløpere som trener variert hele året.

Jakker og Vester

HVORDAN FINNER JEG RIKTIG LØPEJAKKE?

Hvis det er en ting vi vet, er det at været kan være uforutsigbart, uansett årstid, så en god løpejakke er alltid en god investering, og et "must-have" produkt for enhver løper.

Løpejakken din må gi deg beskyttelse mot bitende vind og de tunge regnbyger som høsten bringer, men den skal først og fremst være pustende og absorbere svette for å hindre deg i å bli overopphetet under løpeturen. I tillegg skal en løpejakke sitte komfortabelt på kroppen. Da trenger ikke løpeturen din å ta slutt når været setter deg på en utfordring.

Undertøy

Tights

Din handlekurv
Ingen varer

Hos milslukern.no får du gratis frakt
til hele fastlands-Norge ved kjøp over 1000,-
(gjelder ikke sykler, ski, kajakk og andre store varer)

Send oss en mail hvis du ikke
finner det du leter etter!