NYHET! RAW 5.0

DÆHLIE Sportswear utfordrer det etablerte og introduserer femte generasjon av RAW; en high-end langrennsjakke- og bukse perfeksjonert for den mest ambisiøse skiløperen med høye mål og ambisjoner.

For femte gang tar DÆHLIE Sportswear RAW-kolleksjonen et steg videre, fullspekket med innovasjon som lar deg pushe grensene lengre enn noensinne. RAW 5.0 er det ypperste av DÆHLIE’s langrennsjakker- og bukser, og er en must-have for enhver atlet som ønsker å forbedre egen prestasjon i skisporet denne vinteren.

I RAW 5.0 får du alt

RAW 5.0 er et teknisk langrennssett perfeksjonert for varierende værforhold og økter i ulike intensitetssoner. Hybridjakken med hette egner seg perfekt for langrennssøkter i kaldt vær med mye vind og vær, hvor det er behov for en jakke som varmer godt. For langrennsøkter med høyere intensitet eller varmere vær, kan jakken enkelt justeres ved å fjerne innervesten og hetten. Vesten i seg selv er perfekt med en baselayer under, med eller uten hette.

Med RAW 5.0 får du en allsidig 3-i-1 langrennsjakke som dekker flere ulike behov!

RAW 5.0 til dame

Pants Raw 5.0 Wmn

Dæhlie

Pants Raw 5.0 Wmn

Dame
2 499,-
Jacket Raw 5.0 Wmn

Dæhlie

Jacket Raw 5.0 Wmn

Dame
4 999,-
raw dame
 
 
 
 

RAW 5.0 til herre

Pants Raw 5.0

Dæhlie

Pants Raw 5.0

Herre
2 499,-
Jacket Raw 5.0

Dæhlie

Jacket Raw 5.0

Herre
4 999,-
raw herre
 
 
 
 

Jacket RAW 5.0 presterer til perfeksjon selv i det mest krevende været. Denne multifunksjonelle hybridjakken består av en 3-lags softshell som er designet for å holde vann ute, mens den flytter fukt fra innsiden til overflaten - som sikrer både hurtigtørkende egenskaper og optimal pusteevne gjennom treningsøkten. Jakken er vind- og vanntett med 4-veis stretch, og temperaturreguleringen er optimalisert slik at du kan utfordre grensene dine mer enn noen gang før. De formsydde ermene og den justerbare kanten sikrer optimal passform. Andre egenskaper inkluderer YKK glidelåser, limt kant, elastiske mansjetter samt to lommer med glidelås.

Jacket RAW 5.0 er en must-have langrennsjakke for enhver atlet med ambisjoner i skisporet denne vinteren.

3-i-1-langrennsjakke

Som et 3-i-1-plagg, er RAW 5.0 en multifunksjonell hybridjakke bestående av en langrennsjakke med avtakbar vest på innsiden som kan brukes separat. Den avtagbare vesten har et isolerende materiale fra Thindown® i front som er Italiensk produsert dun i stofformat og gir svært god isolasjon. Hetten, som har en 80/20 dunblanding, er både juster- og avtagbar, og kan festes med glidelås enten på jakken eller vesten etter preferanse – og på den måten kan RAW 5.0 benyttes på 3 ulike måter.

raw 1
 
 
 
 
raw 2
 
 
 
 
raw 3