!Produktet du leter etter er ikke lenger i vårt sortiment

FF V Active Classic/Ink. bInding Prolink-system
Unisex

3 499,-
Du får minimum 349,- i bonus

Velg farge (NC)

  Velg størrelse

   Denne størrelsen er utsolgt.
   Send oss en mail så prøver vi å skaffe den eller finne et alternativ!

   Om produktet

   FF V Active Classic er en lett og stabil rulleski med overlegen retningsstabilitet og superlett diagonalføring, takket være vårt V-sporshjul. FF V Active Classic deler mange av komponentene med vår toppmodell, og kommer med en rekke teknologiske nyvinninger og patentert teknologi som faktisk virker, ingen gimmicker:

   Patentert og unikt V-sporshjul Det innovative V-sporshjulet vårt har en profil som etterligner langrennski. Dette sørger for at du får overlegen retningsstabilitet og en mer skilik følelse og teknikk. Den unike profilen og de avrundede hjørnene betyr at du også får en mye bedre diagonalføring og tillater også høye hastigheter i k...

   FF V Active Classic er en lett og stabil rulleski med overlegen retningsstabilitet og superlett diagonalføring, takket være vårt V-sporshjul. FF V Active Classic deler mange av komponentene med vår toppmodell, og kommer med en rekke teknologiske nyvinninger og patentert teknologi som faktisk virker, ingen gimmicker:

   Patentert og unikt V-sporshjul Det innovative V-sporshjulet vårt har en profil som etterligner langrennski. Dette sørger for at du får overlegen retningsstabilitet og en mer skilik følelse og teknikk. Den unike profilen og de avrundede hjørnene betyr at du også får en mye bedre diagonalføring og tillater også høye hastigheter i krappe svinger, som gir deg mer selvsikkerhet.

   Utstikkende bolter og muttere er nå historie hos FF Rollerskis Hjulene er på denne modellen festet invert og ligger nå flush med siden av skien. En innovativ design-egenskap som gir en fantastisk forbedring i retningsstabilitet, og samtidig øker sikkerheten din ved å forhindre at skien tar nedi bakken når du er ute på tur eller trening.

   Alle FF-skiene er utviklet og produsert i Norge Vi bruker kun de beste materialene og den mest presise produksjonsmetodene vi kunne finne her til lands. Hyldal aluminium er markedets reneste, og kun dette er godt nok hvis man skal lage verdens beste rulleski. Aluminiumen er så sendt til Telloks for eloksering som gir skiene ekstra god holdbarhet og slitestyrke. Deretter CNC-maskineres skiene hos Cycle Start og med høy presisjon for å sikre best mulig kvalitet. Dempesystemet av vulkanisert gummi leveres av enten Rub-Tech eller Rubberstyle avhengig av modell. Til slutt blir alle disse delene fra hele Norge montert av M-tek i Horten. FF-skiene er utviklet av skiløpere for skiløpere, og vårt fokus er å gi deg den gode skifølesen samtidig som du kan utvikle din teknikk, selv når det ikke er vinter og snø.

   Garantert rullemotstand på alle våre rulleskihjul FF er i dag den eneste leverandøren i Norge med en vaskeekte rullemostandsmåler. Med denne maskinen kan vi teste og utvikle, og ikke minst garantere at alle våre hjul har korrekt rullemotstand.

   Vi i FF er stolte over å være offisiell FIS-partner og leverandør Våre ski er anerkjent i bransjen og av utøvere på alle nivåer. Du finner ofte FF-ski i World Cup-arrangementer og på bena til levende legender som Oddvar Brå.

   Det medfølger bindinger på dette produktet fra Salomon og deres Prolink-system

   • ANTON CLUB
    Bonus

    Bonus på ALLE ordinære priser

   • Fri frakt

    Fri frakt på ordre over 1000,-

   • Gratis retur

    Gratis retur (kan også returneres i butikk)

   • Sikker betaling

    Sikker betaling med kort eller faktura