Forerunner 945 LTE
Unisex

7 499,-
30% SUPERBONUS Dette produktet gir 2 249,- i bonus frem til 24.06.2024

Velg farge (Whitestone)

 • Whitestone

Velg størrelse

Om produktet

Løp trygt med Forerunner® 945 LTE. Denne multisportsklokken har innebygd LTE-tilkobling og gir deg telefonfrie sikkerhets- og sporingsfunksjoner rett på håndleddet. Om du trenger hjelp, kan klokken sende navnet ditt og posisjonen din til dine nødkontakter, eller Garmins IERCC, et døgnåpent nødredningssenter som koordinerer bistand med lokale redningsselskaper. Mens du løper, sykler og svømmer, får du mest mulig ut av hver kilometer med avanserte fysiologiske treningsverktøy og andre nyttige funksjoner Legg igjen telefonen hjemme når du skal på tur. Forerunner® 945 LTE er en premium GPS-multisportklokke som kan gi deg ro i sjelen når du løper,...

Løp trygt med Forerunner® 945 LTE. Denne multisportsklokken har innebygd LTE-tilkobling og gir deg telefonfrie sikkerhets- og sporingsfunksjoner rett på håndleddet. Om du trenger hjelp, kan klokken sende navnet ditt og posisjonen din til dine nødkontakter, eller Garmins IERCC, et døgnåpent nødredningssenter som koordinerer bistand med lokale redningsselskaper. Mens du løper, sykler og svømmer, får du mest mulig ut av hver kilometer med avanserte fysiologiske treningsverktøy og andre nyttige funksjoner Legg igjen telefonen hjemme når du skal på tur. Forerunner® 945 LTE er en premium GPS-multisportklokke som kan gi deg ro i sjelen når du løper, sykler eller svømmer. Om det oppstår noe uforutsett eller ulykker underveis kan du varsle andre via LTE-tilkobling (krever abonnement)

Dette er klokken for deg som er glad i å løpe, eller driver med litt av alt. Klokken har sikkerhet i fokus med LTE-teknologi, smartfunksjoner som Garmin Pay og musikkspiller, fysiologiske målinger, funksjoner for en rakke aktiviteter som blant annet multisport.

DAGLIGE FORESLÅTTE TRENINGSØKTER Hvis du vil ha treningsveiledning som tar høyde for din form og treningsstatus, kan du få daglige løpe- og tur-anbefalinger basert på den gjeldende treningsbelastningen og treningsstatus.

GARMIN COACH Kostnadsfrie adaptive treningsprogrammer gir deg veiledning fra trenere som tilpasser seg deg og dine mål. Treningsøkter synkroniseres rett til klokken.

SYNKRONISER TRENINGSPROGRAM Få treningsprogrammer for innendørs og utendørs trening fra Garmin Connect™ appen, eller synkroniser sømløst med klokken din fra andre plattformer, inkludert TrainingPeaks® og TrainerRoad.

TRENINGSEFFEKT Se hvordan treningsøktene dine påvirker utviklingen av utholdenhet, hastighet og styrke med aerob og anaerob treningseffekt .

RESTITUSJONSRÅDGIVER Etter hver treningsøkt gir den innebygde restitusjonsrådgiveren deg beskjed om hvor lenge du må hvile før neste harde treningsøkt. Den tar også hensyn til stress, søvn og daglige aktiviteter hele dagen utenfor treningsøkter med i denne beregningen.

INNEBYGDE SPORTSAPPER Endre treningsrutiner med aktivitetsprofiler for sykling, triatlon, bassengsvømming, svømming i åpent vann, baneløping med mer. Bytt sport med ett knappetrykk under løp og treningsøkter.

BANELØP Bruk denne innebygde aktivitetsprofilen for å måle løpsdistansen din rundt en 400-metersbane mer nøyaktig.

FORBEDREDE INTERVALLER En ny side med intervalldata og automatisk klassifisering holder orden på den raske og langsomme tiden din og skiller dem deretter fra hverandre for deg. Modusen for åpne repetisjoner gir intervallstruktur med rundeknappkontroll.

KONDISJONSBEREGNING Tren smartere med kondisjonsberegning , som er en indikator på hvordan du kan forvente å yte. Denne målingen tar også endringer i ytelse som kan skyldes varme eller høyde, med i betraktningen.

PACEPRO-FUNKSJONEN PacePro-funksjonen gir deg høydejustert tempoveiledning under løpeturen.

LØPSBEREGNING Dette spesialverktøyet tar hensyn til treningsnivået ditt og treningshistorikken din for å hjelpe deg med å nå løpsmålet ditt og se virkningen av treningen mot den beregnede sluttiden.

YTELSESKONDISJON Analyser tempo, puls og pulsvariasjon når du løper, for å få en sanntidsvurdering av din nåværende ytelsesevne.

FOKUS FOR TRENINGSBELASTNING Denne statistikken viser deg treningsbelastningen din etter intensitetskategorier, og om den er balansert, fokusert eller manglende på ett eller flere områder.

TRENINGSSTATUS Denne målingen evaluerer treningshistorikk og prestasjonsindikatorer, slik at du kan se om du trener på en produktiv måte, for eksempel om du er på en formtopp eller om du trener for hardt.

PULSMÅLING PÅ HÅNDLEDDET Den nyeste sensoren vår gir deg pulsdata og varsler hvis pulsen din forblir høy mens du er i ro. Finn ut hvor hardt hjertet ditt jobber under aktiviteter, selv under vann. AKTIVITETSMÅLING Når brukes sammen med et kompatibelt tilbehør, måler den viktig løpsstatistikk som skrittfrekvens, skrittlengde, tid med bakkekontakt, balanse og mye annet.

SYKKELKRAFT Koble til en kompatibel wattmåler (selges separat) for å jobbe mot en mer effektiv sykkeltur med hjelp fra sykkeldynamikk, FTP og avanserte treningsmetoder.

FORLENGET BATTERILEVETID Få opptil to ukers batterilevetid i smartklokkemodus og opptil 35 timer i GPS-modus. Syv timer i GPS-modus med musikk og LTE LiveTrack.

FARGEKART Uansett om du løper i gatene eller sykler på gjengrodde stier, har Forerunner® 945 LTE innebygde kart som hjelper deg med å holde deg på riktig spor.

OPPRETT FLERE LØYPER Opprett løyper i Garmin Connect-appen, slik at du aldri går tom for steder du kan løpe. Du kan også planlegge dem på andre plattformer som Strava og Komoot, og deretter automatisk synkronisere dem med Forerunner-enheten din.

CLIMBPRO-FUNKSJON Bruk ClimbPro stigningsplanleggeren for å se sanntidsinformasjon om nåværende og kommende klatringer, stigning, distanse og høyde, i nedlastede løyper.

RUNDTUR-RUTING Angi en ønsket distanse, og få foreslåtte løyper som tar deg tilbake til startpunktet. Trendline™-popularitetsrutingen hjelper deg med å finne de beste lokale rutene.

FLERE SATELLITTSYSTEMER Få tilgang til flere globale nettverkssatellittsystemer (GPS, GLONASS og Galileo) for å spore i mer utfordrende miljøer enn med GPS alene.

PULSOKSIMETERSENSOR Sensoren på håndleddet overvåker oksygenmetningen i blodet for å støtte avansert søvnovervåking og høydeakklimatisering.

BODY BATTERY™ ENERGIMÅLING Spor kroppens energinivåer, slik at du kan finne de beste tidspunktene for aktivitet og hvile.

MENSTRUASJONSSPORING Bruk Garmin Connect™-appen til å spore menstruasjonssyklusen eller svangerskapet. Loggfør symptomer, få trenings- og ernæringsråd med mer. Du kan til og med få informasjon på håndleddet ditt med Menstrual Cycle Tracking-widgeten og Pregnancy Tracking-appen.

MUSIKK PÅ HÅNDLEDDET Last ned spillelistene dine fra utvalgte tjenester for musikkstrømming, – rett på klokken. Lagre opptil 1000 sanger på Forerunner® 945 LTE.

GARMIN PAY BETALINGSLØSNING Gå lekende lett forbi køer og utvalgte offentlige transportsystemer med den kontaktløse betalingsløsningen Garmin Pay via deltakende leverandører.

SMARTVARSLER Motta e-poster, tekstmeldinger og varsler på klokken når den er parkoblet med en

CONNECT IQ™-BUTIKK Last ned tilpassede urskiver, legg til datafelt og få apper og widgeter fra Connect IQ-butikken.

SYNKRONISER MED GARMIN CONNECT Last opp aktivitetene dine i Garmin Connect-appen for å komme i kontakt med et aktivt nettsamfunn der folk på farten kan koble seg til og konkurrere – og til og med dele triumfene sine på sosiale medier.

 • ANTON CLUB
  Bonus

  Bonus på ALLE ordinære priser

 • Fri frakt

  Fri frakt på ordre over 1000,-

 • Gratis retur

  Gratis retur (kan også returneres i butikk)

 • Sikker betaling

  Sikker betaling med kort eller faktura