!Produktet du leter etter er ikke lenger i vårt sortiment

Garmin Epix Svart
Unisex

2 500,-
Du får minimum 250,- i bonus

Velg farge (SVART)

  Velg størrelse

   Denne størrelsen er utsolgt.
   Send oss en mail så prøver vi å skaffe den eller finne et alternativ!

   Om produktet

   GPS-klokke med topokart i farger Høyoppløst farge-touchskjerm Preprogrammert med rekreasjonskart for Europa EXO™-antenne i rustfritt stål med GPS/GLONASS-mottak 8 GB internminne for støtte av flere kart Aktivitetssporing som registrerer skrittene dine, distanse, søvn og kalorier hver dag Omfattende støtte for multisport som løping, svømming, sykling med mer Høydemåler, barometer og 3-akset kompass med automatisk kalibrering Smartfunksjoner, LiveTracking og full Connect IQ-programstøtte for ytterligere tilpasning epix er den første GPS-klokken for friluft med høyoppløst farge-touchskjerm, med preprogrammerte rekreasjonskart for Europa. 8 GB in...

   GPS-klokke med topokart i farger Høyoppløst farge-touchskjerm Preprogrammert med rekreasjonskart for Europa EXO™-antenne i rustfritt stål med GPS/GLONASS-mottak 8 GB internminne for støtte av flere kart Aktivitetssporing som registrerer skrittene dine, distanse, søvn og kalorier hver dag Omfattende støtte for multisport som løping, svømming, sykling med mer Høydemåler, barometer og 3-akset kompass med automatisk kalibrering Smartfunksjoner, LiveTracking og full Connect IQ-programstøtte for ytterligere tilpasning epix er den første GPS-klokken for friluft med høyoppløst farge-touchskjerm, med preprogrammerte rekreasjonskart for Europa. 8 GB internminne støtter flere kart, blant annet detaljerte topokart av høy kvalitet og BirdsEye-satellittbilder. Den revolusjonerende EXO-antennen i rustfritt stål kombinert med GPS- og GLONASSS-mottak sørger for bedre signalstyrke og raskere posisjonsinnhenting.

   Utforsk terrenget epix leveres med et preprogrammert rekreasjonskart over Europa for 44 land. Kartdetaljene inkluderer veinettverk (ikke rutbare), skog- og terrengkonturer, høydeinformasjon, innsjøer og punkter av interesse. Klokken omfatter også et ettårig gratis Birds Eye Satellite-abonnement. Utforsk den ypperlige kvaliteten på flyfotografiene for å kunne ta de rette avgjørelsene basert på ekte gjengivelser av naturen.

   Detaljerte kart Skjermen lar deg bruke fingertuppene til å panorere/sveipe gjennom detaljerte kart. Med 8 GB internminne og omfattende kartstøtte har du godt med plass til å legge til kompatible kart, inkludert detaljerte topokart, BirdsEye-satellittbilder, BirdsEye Select-rasterkart, City Navigator® og BlueChart® g2-kart.

   Navigasjonsfunksjoner Ny, høysensitiv EXO-antenneteknologi gir bedre styrke på satellittsignalene og kortere tid til første innhenting. epix bruker HotFix® til å få tilgang til GPS- og GLONASS-satellitter, dette gir merkbart raskere posisjonering enn med bare GPS. Når klokken har GPS signaler får du tilgang til en rikholdig meny av navigasjonsfunksjoner, inkludert avansert sporregistrering, spornavigasjon, TracBack®, veipunkt- og koordinasjonsnavigasjon, Sight'n Go og punkt-til-punkt-ruting.

   Høydemåler, barometer og kompass epix er utstyrt med en barometrisk høydemåler og et elektronisk 3-akset kompass. Enheten kalibrerer disse sensorene automatisk ved hjelp av GPS-mottakeren for å gi den mest nøyaktige informasjon til enhver tid. Den innebygde høydemåleren gir høydedata slik at oppstigning og nedstigning kan overvåkes nøyaktig, mens barometeret kan brukes til å forutse værendringer ved å vise kortsiktige tendenser i lufttrykket. Det elektroniske kompasset med tre akser hjelper deg med å holde peilingen, enten du beveger deg eller ikke. Hvis du vil ha nøyaktige temperaturmålinger fra klokken, må du parkoble epix med vår eksterne tempe™-temperatursensor.

   En fullt utstyrt GPS-treningsklokke Du trenger ikke å bytte klokke mellom aktiviteter. epix gir deg enkel og rask tilgang til Garmins avanserte treningsfunksjoner som restitusjonsrådgiver, løpsdynamikk og konkurransevarsel (ved bruk sammen med HRM-Run pulsmåler). epix passer perfekt til trening, multisport og friluftsliv med utendørs navigering.

   Robust konstruksjon epix har en robust design med mineralglasslinse og robuste PVD-belagte overflater. Med en vanntetthetsklassifisering på 50 meter er epix designet for å tåle noen av de tøffeste forholdene du vil møte på. Batterilevetid på opptil 50 timer i UltraTrac-modus, 24 timer i GPS-modus og opptil 16 uker i klokkemodus (avhengig av innstillingene).

   Connect IQ™ epix bruker ConnectIQ-plattformen, slik at du kan gjøre klokken din mer personlig med tilpassede programmer, widgeter, datafelt og unike urskiver som vil gjøre Garmin-smartklokken din enda smartere.

   La urskiven fortelle hvem du er Last ned Garmin Face It™-appen uten ekstra kostnad for å tilpasse enheten med bilder fra smarttelefonen din. Du trenger bare laste ned appen, velge et bilde fra fotobiblioteket, velge klokkestil og angi bildet som urskiven på klokken. Med Garmin kan du tilpasse urskiven, slik at den passer til personligheten din, uansett om det er et bilde av den vakre utsikten fra forrige fjelltur eller et bilde av den nye valpen i huset.

   Trådløs tilkobling epix har funksjoner for smartvarsling via den kompatible Bluetooth®-enheten din¹, slik går du aldri går glipp av en tekstmelding, e-post, anrop eller annen varsling, med mindre du ønsker det. Med Garmin Connect™ og Connect IQ kommer du i tillegg i kontakt med et stort fellesskap av mennesker som elsker naturen like mye som deg, og med programutviklere som lager smarte utendørsprogrammer spesielt for epix. Med LiveTrack kan andre spore hvor du befinner deg (innenfor dekningsområdet), gjennom Garmin Connect på smarttelefonen din.

   • ANTON CLUB
    Bonus

    Bonus på ALLE ordinære priser

   • Fri frakt

    Fri frakt på ordre over 1000,-

   • Gratis retur

    Gratis retur (kan også returneres i butikk)

   • Sikker betaling

    Sikker betaling med kort eller faktura