Vårt utvalg av hansker & votter

Hos Milslukern har vi et bredt utvalg av hansker og votter med modeller som passer de aller fleste. Både for de som ønsker en varm og behagelig hanske for rolige turer, eller de som ønsker en tynnere konkurransehanske hvor passform og grep er i hovedfokus. Les mer om våre leverandører og finn dine favoritter.

Hestra

Hendene først sier Hestra. Det har vært fokuset til svenskene siden starten for snaue 80 år siden. Familiebedriften Martin Magnusson & Co drives nå av tredje og fjerde generasjon Magnussons. Både design og utvikling gjøres ved hovedkvarteret i den lille landsbyen Hestra, Sverige. Hanskene produseres i deres egne fabrikker og alt av lær, stoff, ull og andre materialer blir kjøpt inn personlig.

Generasjoner med kvalitet og erfaring med å jobbe mot en uslåelig kombinasjon av isolasjon, brukervennlighet og stil resulterer i et vidt utvalg av hansker og votter.

Lillsport

Aktive utøvere har i flere tiår valgt Lillsport i konkurransesammenheng. Hansker fra Lillsport er et av Europas mest populære hanskemerker innenfor langrenn. Hansken er foretrukket hos toppløpere i mange av de nordiske landene. Den mest populære konkurransehansken er Legend Gold som kommer i en slim og thermo utgave.

Roeckl

Roeckl har hanskene som holder deg varm på de ekstra kalde dagene. Milslukern har ført hanskene fra Roeckl i en årrekke, og mange av modellene har vært bestselgere i butikken. Fra Roeckl har vi hansker, hummerhansker og votter, vi fører forskjellige modeller i både normal og ekstra-varm versjon. Kryper gradestokken nedover forbi -10 grader, er det en ekstra-varm hanske fra Roeckl som redder turen.

Swix

Swix har utviklet hansker som passer til de fleste aktiviteter. Utvalget matcher sortimentet i butikken – trening og konkurranse! Triac- serien fra Swix går igjen både på klær og staver, og hanskene er også laget for å følge de produktene. Triac hansken kommer i light, warm og en versjon beregnet for langløp/staking.

Din handlekurv
Ingen varer

Hos milslukern.no får du gratis frakt
til hele fastlands-Norge ved kjøp over 1000,-
(gjelder ikke sykler, ski, kajakk og andre store varer)

Send oss en mail hvis du ikke
finner det du leter etter!