Rå komfort med HOKA

Da trendene i markedet pekte på at løpesko skulle være så minimalistiske som mulig, gikk HOKA motsatt vei og lanserte en innovasjon innen sko. HOKA kombinerer lav vekt med en helt rå komfort som gir deg følelsen av å fly langs bakken.

Med årets nyheter har HOKA gått enda lenger for at du skal kunne pushe grenser, og få en maksimal opplevelse ut av treningsøkten din.

Mengdetrening

Clifton 7

Clifton er Hoka sin bestselgende modell de siste fire årene, med den mykeste sålen i skoparken deres. I utgave nr. 7 med Johannes Høsflot Klæbo sitt eget design, blir denne intet unntak. Dette er modellen for deg som ønsker en god treningssko på korte eller lange løpeturer på fastere underlag.

Bondi 7

Den oppdaterte versjonen av bestselgeren Bondi 6, nå med en overdel som har bedre ventilering og bedre støtte. Med jevn, god demping og god balanse på alle underlag, er dette en meget allsidig sko som egner seg til både mengdetrening og lengre løp.

Challenger ATR 6 GTX M

Hoka

Challenger ATR 6 GTX M

Herre
1 999,-
1 499,- Medlem
Challenger ATR 6 GTX W

Hoka

Challenger ATR 6 GTX W

Dame
2 199,-
1 499,- Medlem
Challenger ATR 6 W

Hoka

Challenger ATR 6 W

Dame
1 799,-
1 299,- Medlem
Lettvekt

Carbon X 2

Hokas raskeste langdistansesko har fått en oppgradering i både såle og overdel, og er den perfekte skoen for deg som skal knuse personlige rekorder på alt fra 10km til maraton. Ved hjelp av overdelen, karbonplaten og lavprofil-skummet, gir Carbon X 2 deg både myk og komfortabel landing, og respons som skyter deg fremover, kilometer etter kilometer.

Rocket X

Unisex racesko laget for hurtige, kortere distanser. Dette er den letteste racingskoen Hoka har laget, og den kommer med en 1mm tykk karbonfiberplate (den samme som i Carbon X) for å gi mest mulig effektivitet og respons i hvert steg. Sett nye personlige rekorder, dra ned gjennomsnittstiden per kilometer, og opplev ekte løpsglede med en konkurransesko av ypperste kvalitet.

Cielo Road

Hoka

Cielo Road

Unisex
2 499,-
Mach X W

Hoka

Mach X W

Dame
2 699,-
Mach 5

Hoka

Mach 5

Herre
1 999,-
1 499,- Medlem
Rocket X 2

Hoka

Rocket X 2

Unisex
Black / Multi
CERAMIC / EVENING PRIMROSE
3 299,-
Mach 5 W

Hoka

Mach 5 W

Dame
WCPP/WHITE / COPPER
CPPF/CAMELLIA / PEACH PARFAIT
1 999,-
1 499,- Medlem
Mach 5 M

Hoka

Mach 5 M

Herre
1 999,-
1 499,- Medlem
Terreng

Challenger ATR 6 GTX

Ny og oppdatert utgave av skoen som kan sies å være en terrengversjon av Clifton-serien. Skoen er perfekt for deg som løper i variert terreng, da den er laget for å være myk på asfalt, og responsiv og lett på sti og grus. GTX-modellen kommer med GORE-TEX membran rundt skoen, som gjør den helt vanntett.

Speedgoat 4

Speedgoat 4 er oppkalt etter HOKA-løper Karl “Speedgoat” Meltzer, og er en del av en prisbelønt og superrask skofamilie ment for løp i teknisk terreng. Denne utgaven kommer med et GoreTEX-membran rundt innsiden av skoen, slik at den blir helt vanntett.