Radius GTXDame

15 999,-

Velg farge (Purple)

  • Purple

Velg størrelse

Det er få igjen i denne størrelsen.
Reserver i butikk

Om produktet

Med SwitchZip – en verdensnyhet fra Kokatat. SwitchZip teknologi som kan deles i midjen gir padlere allsidigheten til en tørrdrakt og tørr-topp/bukse i ett plagg. Radius-toppen kan brukes alene som en tørr padletopp og har en fullt justerbar hette som kan fjernes eller stues bort i kragen. I tillegg har toppen lett tilgjengelige selvdrenerende lommer med glidelås på hvert erme, reflekterende detaljer, og latex i hals og håndledd. Buksene har 330 Cordura® GORE-TEX® Pro Shell i knær og rumpe for økt holdbarhet, en lomme på høyre lår, og GORE-TEX® sokker.

Dette er markedets alle ypperste tørrdrakt angående funksjonalitet, passform og kvalitet. Her er det ikke spart på noe.

Radius drar på erfaringer fra titalls år med tørrdraktproduksjon og bygger videre på Kokatat Idol – verdens første tørrdrakt med den unike SwitchZip to-deling av drakten. Delingen på midten gjør det mulig å bruke toppen som en jakke. Glidelåsen er beskyttet av en klaff og er strategisk plassert slik den er rett over ryggstøet på kajakken. Med glidelås i livet slipper du også glidelås på overkroppen, der rotasjonen er størst samt vesten er plassert.

Radius er for den kresne havpadler og for ekspedisjoner. Kommer med avtagbar hette der kan gjemmes i den fleece-postrede krage, lommer på begge ermer og på det ene lår. Veldig praktisk nyhet fra Kokatat når du er på land.

Kokatat tørrdrakter er alle padleres beste venn. Bruk den på ditt neste eventyr, du blir garantert fornøyd.

  • Fri frakt

    Fri frakt på ordre over 1 000,-

  • Gratis retur

    Gratis retur (kan også returneres i butikk)

  • Sikker betaling

    Sikker betaling med kort eller faktura

Din handlekurv

Ingen varer

Hos milslukern.no får du gratis frakt
til hele fastlands-Norge ved kjøp over 1000,-
(gjelder ikke ski, staver, kajakk og sykkel)

Send oss en mail hvis du ikke
finner det du leter etter!