Kjøpsvilkår

Kjøpsvilkår

 

Betalingsbetingelser:

Når du handler i nettbutikken hos Milsluker’n Sport kan du betale med Visa, MasterCard, American Express, Diners Club og BankAxess. Samt mulighet for betaling på faktura gjenom Klarna. Valgte du betaling med kredittkort reserverer vi beløpet på kortet ditt, og vil først belaste det når varen sendes fra oss. Skulle vi være utsolgt annullerer vi reservasjonen samtidig som vi sender deg en utsolgtmelding.

Du kan også bestille varer i vår nettbutikk og hente i vår butikk.

Sikker betaling:

Dine betalingsopplysninger er alltid beskyttet med krypteringsteknologi.

Frakt og leveringsbetingelser:

Vi tilbyr flere leverings- alternativer samt henting i butikk. Fast fraktpris på kr 79,- eller fri frakt på order over kr 1500,- (gjelder ikke kajakk og sykkel).

Når Milsluker’n Sport har mottatt din bestilling vil vi sende bestillingen fra oss så raskt som mulig. Varen, alternativt en utsolgtmelding, vil normalt sendes deg i løpet av en til to virkedager. NB! Minner om at det i salgs- og kampanjeperioder må beregnes opptil fire virkedager ekstra!

Du som har bestilt ski med montering av binding og eventuelt sliping og preparering må beregne noe mer tid før vi får sendt bestillingen. Forventet behandling av særskilt ordre er i overkant av to uker. Ved eventuelle forsinkelser skal forbruker bli informert. Ved skibestilling som skal hentes i butikk blir nærmere informasjon gitt av selger.

Svalbard, EU, Sweden, Denmark

Utsendte varer som ikke hentes blir belastet kunden med et gebyr på 250,-. Varer som ønskes hentet i butikk må hentes innen 7 dager, hvis ikke annet er avtalt.

Utsolgt vare:

Ved utsolgt vare forbeholder vi oss retten til å kansellerer din ordre. Vi vil da prøve å tilby deg en tilsvarene vare eller kansellere din ordre etter avtale med deg.

Feil ved priser/markedsføring

Vi forbeholder oss feil ved priser eller annen feil ved markedsførings informasjon . Det vil da si at vi ikke kan levere i forhold til informasjon som er gitt.

Kajakker:

Vi benytter oss av eget firma for sending av kajakker.
Se priser på frakt: Link til prisoversikt på forsendelse av kajakker
Det er en forsikring som forbruker kan betale for å sikre at om det er skade på varen vil forsikringen dekke dette. Kontakt Eirik Bentzen på mail: eirik@milslukern.no for prisinformasjon.

Bytte og angre på kjøp:

Bytting av varer kan gjøres så lenge varen er i originalemballasjen. Når det gjelder klær må merkelappen være på.

Ved retur av vare vil returkostnadene bæres av forbrukeren, så sant vi ikke har sendt deg feil vare (jf.Angrerettloven §15 første ledd). Angrerettskjema vil følge ordrebekreftelsen du får via mail når du bestiller i Milslukern’s nettbutikk. Etter angrerettloven kan forbrukeren gå fra avtalen uten å oppgi noen grunn innen 14 dager.

Reklamasjon:

Foreligger det feil eller mangler ved en vare må den sendes tilbake til Milsluker’n Sport innen rimelig tid etter mangelen er oppdaget. Vi må ha varen hos oss for å vurdere om det er en reklamasjon. Ny sending vil naturligvis være fraktfri.

Ved retur av varer:

Send varen med returpostlappen som blir lagt ved varen og laste ned angrerettskjema fra denne link Angrerettskjema; http://milslukern.nordicshops.com/dokument/14dagers-angerrett.pdf.


Milsluker’n Sport
Sognsveien 75A
0855 Oslo


nettbutikk@milslukern.no
Tlf 23 26 44 30
NO 981146085