Slik kan du fortsatt handle hos oss

Nettbutikken holder åpent som vanlig, men man bør belage seg på litt ekstra leveringstid. Du har fortsatt her mulighet til å velge hent i butikk, og du kan også reservere varer i butikken.

Vi forholder oss til helsemyndighetenes råd og forskrifter, og må dessverre stenge butikken på Ullevål inntil videre.

Nettbutikken er åpent som normalt og du har mulighet til å betale på nett og hente varen(e) i butikk. Reserver i butikk med henting i butikk er også fortsatt tilgjengelig. Da får du muligheten til å hente varen(e) kontaktfri i butikken på Ullevål mellom klokken 10:00 - 18:00. Innlevering/utlevering er i tillegg åpent.

Slik fungerer Reserver i butikk

  • Finn dine varer på milslukern.no og velg Reserver i butikk som normalt.
  • Du mottar en SMS når varene dine er klare for henting. Det er viktig at du ikke kommer før du har mottatt en bekreftelse om at varen din er klar for henting.
  • Når du mottar SMS om at varene er klare, kan du dra til butikken i tidspunktet: 10:00-18:00.
  • Når du er på plass utenfor butikken, ringer du det oppgitte telefonnummeret som står ved inngangspartiet.
  • Vi tar kun imot betaling igjennom Vipps.
  • Husk å holde 2 meters avstand og bruk munnbind når du kommer for å hente varer.

Personlig salg over telefon

Har du spørsmål eller trenger hjelp til å finne varer som passer til deg og ditt behov? Da kan du ringe oss på tlf: 23 26 44 30. Der skal vi hjelpe deg med å finne riktig produkt til deg. Vi kan her sende deg en handlekurv der du kan fullføre kjøpet i nettbutikken eller du kan velge å reservere varen i butikk. Telefonen er betjent mellom kl. 10:00-18: 00.

Dersom du har spørsmål om varer du allerede har bestilt eller reservert kontakter du oss på 23 26 44 30. Ski som er til slip og/eller prepp vil være klar til utlevering på oppsatt dato på utlevert skilapp. Telefonen vil også her være betjent mellom kl: 10:00 - 18:00.

Velkommen til en trygg handel hos oss.