Rogue-Lite Packraft
Unisex

10 999,-
Ikke medlem: 14 999,-

Velg farge (YELLOW)

  • YELLOW

Velg størrelse

Reserver i butikk

Om produktet

Nyeste Rogue-Lite er den letteste båten i Kokopellis sortiment med sine utrolige 2.2 kg! Båten er designet med tanke på lavest mulig vekt uten at det går utover funksjonalitet - og selvfølgelig at båten skal være enkelt mulig i forhold til pakkstørrelse. Båten er suverent til små elver, fisking i fjellvann og brede og rolige elver. Båten kommer med kevlar-forsterket dørk som er ekstremt slitesterk samtidig som vekt og pakkstørrelse blir lav. Båten kan rulles sammen til størrelsen av en litt stor tørkerull, som gjør at den passer utmerket med på sykkeltur eller i sekken. Båten er en en-kamret p...

Nyeste Rogue-Lite er den letteste båten i Kokopellis sortiment med sine utrolige 2.2 kg! Båten er designet med tanke på lavest mulig vekt uten at det går utover funksjonalitet - og selvfølgelig at båten skal være enkelt mulig i forhold til pakkstørrelse. Båten er suverent til små elver, fisking i fjellvann og brede og rolige elver. Båten kommer med kevlar-forsterket dørk som er ekstremt slitesterk samtidig som vekt og pakkstørrelse blir lav. Båten kan rulles sammen til størrelsen av en litt stor tørkerull, som gjør at den passer utmerket med på sykkeltur eller i sekken. Båten er en en-kamret packraft og inkluderer en oppblåsbar pute som sete.

Det er 4 gode O-ringer plassert rundt på båten for å sikre bagasje og lignende. Sitteputen gjør at du kommer litt høyere i båten, og sørger for at du holder deg tørr, og slik at du kan ta åretak som går dypere i vannet. Det medfølger ikke ryggstøtte på denne modellen for å holde vekt og pakkstørrelse lavest mulig!

  • Fri frakt

    Fri frakt på ordre over 1000,-

  • Gratis retur

    Gratis retur (kan også returneres i butikk)

  • Sikker betaling

    Sikker betaling med kort eller faktura

Din handlekurv
Ingen varer

Hos milslukern.no får du gratis frakt
til hele fastlands-Norge ved kjøp over 1000,-
(gjelder ikke sykler, ski, kajakk og andre store varer)

Send oss en mail hvis du ikke
finner det du leter etter!