Rogue-Lite Packraft
Unisex

14 999,-
Du får minimum 1 499,- i bonus

Velg farge (YELLOW)

 • YELLOW

Velg størrelse

Om produktet

Nyeste Rogue-Lite er den letteste båten i Kokopellis sortiment med sine utrolige 2.2 kg! Båten er designet med tanke på lavest mulig vekt uten at det går utover funksjonalitet - og selvfølgelig at båten skal være enkelt mulig i forhold til pakkstørrelse. Båten er suverent til små elver, fisking i fjellvann og brede og rolige elver. Båten kommer med kevlar-forsterket dørk som er ekstremt slitesterk samtidig som vekt og pakkstørrelse blir lav. Båten kan rulles sammen til størrelsen av en litt stor tørkerull, som gjør at den passer utmerket med på sykkeltur eller i sekken. Båten er en en-kamret packraft og inkluderer en oppblåsbar pute som sete....

Nyeste Rogue-Lite er den letteste båten i Kokopellis sortiment med sine utrolige 2.2 kg! Båten er designet med tanke på lavest mulig vekt uten at det går utover funksjonalitet - og selvfølgelig at båten skal være enkelt mulig i forhold til pakkstørrelse. Båten er suverent til små elver, fisking i fjellvann og brede og rolige elver. Båten kommer med kevlar-forsterket dørk som er ekstremt slitesterk samtidig som vekt og pakkstørrelse blir lav. Båten kan rulles sammen til størrelsen av en litt stor tørkerull, som gjør at den passer utmerket med på sykkeltur eller i sekken. Båten er en en-kamret packraft og inkluderer en oppblåsbar pute som sete.

Det er 4 gode O-ringer plassert rundt på båten for å sikre bagasje og lignende. Sitteputen gjør at du kommer litt høyere i båten, og sørger for at du holder deg tørr, og slik at du kan ta åretak som går dypere i vannet. Det medfølger ikke ryggstøtte på denne modellen for å holde vekt og pakkstørrelse lavest mulig!

 • ANTON CLUB
  Bonus

  Bonus på ALLE ordinære priser

 • Fri frakt

  Fri frakt på ordre over 1000,-

 • Gratis retur

  Gratis retur (kan også returneres i butikk)

 • Sikker betaling

  Sikker betaling med kort eller faktura