Skiutvalget hos Milslukern

Hos Milslukern er det mye spennende å velge mellom, og noen ganger kan det kanskje være litt overveldende å se så mange ulike skimodeller stående fremme. Det er derfor vi er her for å hjelpe deg - med lang erfaring både som aktive utøvere og med mange års erfaring fra bransjen skal vi hjelpe deg med å navigere rundt i langrennsverden og finne det utstyret som passer deg best. På denne siden vil du finne en kjapp liten oversikt over årets skimodeller vi har i butikken, slik at du forhåpentligvis kan bli litt mer kjent med egenskapene til de forskjellige modellene fra de ulike leverandørene.

Racingski

For deg som ønsker det nyeste og ypperste leverandørene har å by på. Her finner du den nyeste teknologien, og det fremste som er på markedet av langrennski. Ikke la deg skremme imidlertid, da vi plukker skiene slik at de passer deg. Du må ikke være på det norske landslaget for å kunne nyte et par helt nye personlig plukkede racingski!

Rossignol X-ium Premium Classic

Nyutviklet klassiskski fra Rossignol basert på erfaringene fra WC-sirkuset og tilbakemeldinger derfra. Svært dynamisk og leken ski!

Skiene kommer i 3 forskjellige varianter:

C1 - Typisk ski for kalde og kompakte forhold. Egenskaper i skien som lengre trykksoner og snille spenn for forholdene hvor man gjerne bruker tørrsmurning. C2 - Universalski som passer de fleste forhold, og som er det mest brukte alternativet. Noe kortere trykksoner, og en svært lettgått og dynamisk ski å gå på. C3 - Klisterski for de fuktigere og løsere forholdene hvor skien skal være lettgått, men samtidig trykk og stabil. Leveres med hvitsåle for ekstremt gode egenskaper mot skittopptak fra snøen.

Rossignol X-ium Premium Classic

Rossignol X-ium Premium Skate

Ny ski av året fra Rossignol, kjent for sin utrolig stabilitet og dynamiske kraftoverføring. En morsom og utrolig stabil ski! Passer svært godt for de som ønsker ekstra godt med stabilitet, eller gjerne er kraftfulle løpere som setter pris på dynamikken i Rossignolskiene!

Skiene kommer i 3 forskjellige varianter: S1 - Kaldski for kompakte, harde og raske forhold ved lav temperatur. Lengre trykksoner og egenskaper tilpasset kalde forhold. S2 - Universalski som dekker over et stort spekter av fører, lager for å være dynamisk og stabil under de aller fleste forhold man møter på. S3 - Våtski som er beregnet på løsere og fuktigere dager, og med sin spesielle hvitsåle er den ekstremt god i forhold til lavt opptak av skitt i snøen.

Rossignol X-ium Premium Skate

Madshus Redline 3.0 Skate

Dette er også en helt ny ski av året fra Madshus, helt ny konstruksjon i forhold til tidligere Redline modeller hvor førsteinntrykket hittil virker veldig bra!

Skiene kommer i 2 forskjellige varianter: F2 - F2 er laget for de mer kompakte og raske forholdene. Designet med lengre trykksoner i konstruksjonen for egenskaper vi ser etter i en "kald ski". F3 - F3 er tilpasset de typiske forholdene vi møter når det er løsere, fuktigere og generelt tregere forhold. Mykere frem og bakski, og en konstruksjon som gjør skien lettgått selv i tunge forhold.

Madshus Redline 3.0 Skate

Madshus Redline 3.0 Classic

Ny ski av året fra Madshus som virker meget god hittil på tester. Svært lettgått og trygg ski å gå på, men med gode glidegenskaper.

Skiene leveres i 2 forskjellige varianter: Warm - Allround mot varmt med en konstruksjon som gjør skien lettgått, men med god bæring. Svært lettgått ski, med gode egenskaper. Cold - Allround mot kaldere temperaturer med en konstruksjon som passer for tørrsmurning og de egenskapene man ser etter i en typisk "kald ski".

Madshus Redline 3.0 Classic

Fischer Speedmax DP/Sprint

Ren stakeski fra Fischer for de som ønsker en egen ski som er laget for staking, og de egenskapene man ser etter i en stakeski. Sprint-utgaven har utformingen til en "skøyteski", men med spennet man ser etter i en stakeski. Den vanlige DP-skien er en normal klassiskski av utseende, men med andre egenskaper.

Kommer i en variant som er laget for allround, denne kan imidlertid plukkes slik at den tilpasses føre og egenskaper man ønsker.

Fischer Speedmax 3D DP

Fischer Speedmax 3D Classic

Mestvinnende skien på markedet! En meget god ski med et hav av muligheter når det gjelder plukking. Utrolig lettgått og trygg ski, med svært gode egenskaper.

Skiene leveres i 3 forskjellige varianter: Plus - Plusskien kommer i 902 konstruksjonen fra Fischer som er en veldig allround konstruksjon. Ekstremt lettgått ski som er laget for allround mot fuktige forhold. Cold - Kaldskien lages i en 812 konstruksjon som er laget med lengre trykksoner, og som passer svært godt på kalde kompakte forhold. Zero - Nullføre/Røbbski for de utfordrende forholdene rundt 0-grader. Spesielt belegg under smøreområdet laget for rubbing, uten bruk av festesmøringsprodukter.

Fischer Speedmax 3D Classic

Fischer Speedmax 3D Skate

Svært lettgått og leken ski for de som ønsker Fischers ypperste. Lekenhet og respons helt i toppklasse!

Skiene leveres i 2 forskjellige varianter: Plus - Den desidert mest brukte varianten, universalski som er like god på kald som på fuktig. Ekstremt lettgått, meget leken og god skøyteski. Cold - Kaldsski som brukes utelukkende på skikkelig kaldt føre, lengre trykksoner for svært kalde kompakte forhold.

Fischer Speedmax 3D Skate

Salomon S/Lab Skate

Stabil og ekstremt lett skøyteski i en konstruksjon bygget opp rundt Salomons Thinply Carbonfiber. Utrolig torsjonsstiv, som gjør skien trygg å gå på - samtidig som skien er leken og svært lett.

Skiene leveres i 3 forskjellige varianter: Blå - Kaldski laget for kompakte og kalde forhold med lengre trykksoner og bedre glidegenskaper for kalde forhold. Hvit - Universalski som dekker over et bredt spekter av fører, er den modellen som brukes desidert mest. Rød - Våtski og universalski for fuktige forhold, brukes også mye på kunstsnø med en blåslip. Ekstremt gode mot skittopptak i snøen takket være sin hvitsåle.

Salomon S/lab Skate

Salomon S/Lab Classic

Meget lettgått klassiskski med egenskaper som gir svært gode glid- og festeegenskaper. Skien er "delt i to", hvor man har en tradisjonell konstruksjon i fremskien slik at skien blir lett å få feste på, mens bakskien benytter seg av Salomon sin Thinply carbonteknologi for å gi bæring når du skal gli på skiene.

Skiene leveres i 3 forskjellige utgaver: Blå - Kaldski hvor egenskapene er tilpasset kalde kompakte forhold Hvit - Universalski som dekker de fleste temperaturområder, desidert den mest brukte skien. Rød - Universalski mot våte forhold/klisterski med hvitsåle som gir ekstremt gode egenskaper på møkkete og våt snø, samt kunstsnø helt ned mot -6 grader.

Salomon S/lab Classic

Semi-racing

Skimodeller for deg som ikke trenger det absolutt råeste, men ønsker en god ski til å kunne trene og kanskje konkurrere litt med! Vi har her samlet noen av modellene som hører hjemme i dette segmentet basert på våre egne erfaringer etter testing.

Madshus Race Pro Skate

Semi-Racing skøyteski som bygger på konstruksjonen Madshus brukte i sin Redline 2.0 ski i WC tidligere. En meget stabil og lett ski, som passer for svært mange i form av at den er trygg å gå på, samtidig som den er lettgått og leken når du ønsker det. Et veldig fint alternativ for de som ikke har skøytet så mye, eller har behov for en topp racingski!

Skiene kommer i flere spenn og lengder, og vi hjelper deg selvsagt med å finne det perfekte paret.

Madshus Race Pro Skate

Madshus Race Pro Classic

Semi-racing ski fra Madshus som bygger på Redline 2.0 Konstruksjonen, men som er justert inn slik at den er blitt en suveren allround-ski. Dette gjør at du får en ski som er tilnærmet oppe på nivået til en fullracing ski, men som er litt snillere og rundere i bruksområdet. Passer godt for den aktive mosjonisten som vil ha en lettgått og trygg ski, uten å gå på bekostning av glidegenskaper.

Skiene kommer i flere spenn og lengder, og vi hjelper deg selvsagt med å finne det perfekte paret.

Madshus Race Pro Classic

Fischer RCS Skate

Meget god skøyteski for den aktive mosjonisten og den ivrige treningsløperen som ikke har behovet eller ønske om Speedmax. En tilgivende og snill konstruksjon som innbyr til god stabilitet, men samtidig som biter i fra seg om du ber skiene om det!

Skiene kommer i flere spenn og lengder, og vi hjelper deg selvsagt med å finne det perfekte paret.

Fischer RCS Skate

Fischer RCS Classic

Semi-racing ski fra Fischer som passer for den aktive mosjonisten og den ivrige treningsløperen. En litt snillere ski enn Speedmax, som gjør skien litt enklere å gå på for de fleste. God konstruksjon og gode materialer i en pakke som passer veldig mange som ikke har behovet for en Speedmax-ski!

Skiene kommer i flere spenn og lengder, og vi hjelper deg selvsagt med å finne det perfekte paret.

Fischer RCS Classic

Felleski

Felleski traff markedet som en storm for noen år tilbake, og hos Milslukern har felleski blitt et sterkere segment i årene som har gått. Vi har et bredt utvalg av ski, som passer for de aller fleste. Felleski kommer i flere modeller, basert på hvilket nivå du som løper er på, og er derfor ekstremt viktig at blir plukket riktig. I motsetning til "vanlige ski" har vi på en felleski ikke de samme mulighetene til å endre egenskapene til skiene - siden vi ikke kan smøre tykkere/tynnere eller kortere/lengere og må forholde oss til fellen som sitter fast under skiene. Dette medfører at rom for feil er enda mindre, derfor er dette noe vi tester mye - slik at du skal få den hjelpen du forventer å få hos oss her på Milslukern.

Salomon RC10

Uviklingen av smått legendariske RC-Skin fra Salomon. En svært lettgått og trygg ski å gå på, som passer svært mange mosjonister og litt mer aktive løpere der ute. En tilgivelig og god ski å gå på, med en veldig fin konstruksjon.

Skiene kommer i flere spenn og lengder, og vi hjelper deg selvsagt med å finne det perfekte paret.

Salomon RC10 Skin

Rossignol Ultralite R-skin

Trygg og god ski til skiløperen som vil ha en enkel og grei ski for de rolige turene, og som ikke trenger det raskeste ned utforbakkene i marka. Trygghet og stabilitet samtidig som man får en dynamisk og leken ski.

Skiene kommer i flere spenn og lengder, og vi hjelper deg selvsagt med å finne det perfekte paret.

Rossignol Ultralite R-Skin

Rossignol Delta Comp

Vår mest solgte felleski de siste årene, en meget god "pakke" for de som vil ha en veldig god felleski til en fin pris. Dynamisk og leken ski, med gode glidegenkaper samtidig som skien er lett å gå på. Passer mosjonisten, og for de som vil ha en knallgod ski til en fin pris!

Skiene kommer i flere spenn og lengder, og vi hjelper deg selvsagt med å finne det perfekte paret.

Rossignol Delta Comp

Rossignol X-ium R-Skin

Svært dynamisk og lettgått felleski fra Rossignol. En meget god ski for treningsturer og økter med litt høyere hastighet. Rossignols konstruksjon gir deg en leken og spenstig ski å gå på, samtidig som trygge og gode festeegenskaper er på plass.

Skiene kommer i flere spenn og lengder, og vi hjelper deg selvsagt med å finne det perfekte paret.

Rossignol X-ium R-Skin

Fischer Twin Skin Race

Meget god ski for de som ønsker en god treningsski for de litt roligere turene eller mer intensive øktene. Meget god konstruksjon som gir deg egenskaper som gjør at skien passer for veldig mange, men som ikke trenger - eller har et ønske om Speedmax-skiene!

Skiene kommer i flere spenn og lengder, og vi hjelper deg selvsagt med å finne det perfekte paret.

Fischer Twin Skin Race

Fischer Speedmax 3D Twin Skin

Toppmodell i felleskisegmentet fra Fischer. Racing felleski med egenskaper hentet fra deres racingkolleksjon på smørefronten, men nå med feller. En helt rå ski, som setter litt krav til deg som skiløper - men belønner deg med en fantastisk opplevelse. En meget god felleski som leverer på topp i glid og feste, men som krever litt av brukeren.

Skiene kommer i flere spenn og lengder, og vi hjelper deg selvsagt med å finne det perfekte paret.

Fischer Speedmax 3D Twin Skin

Juniorski

Vi har også flere juniorskimodeller å velge mellom, både til de litt roligere turene - samt for de mer aktive som satser konkurranselangrenn. Her finner du noen av modellene presentert, men vi har også flere modeller i butikken!

Fischer RCR Universal Jr.

RCR Universal er en allroundski til barn som kan brukes til både klassisk og skøyting. Alt du trenger til å forberede unge skiløpere optimalt. En meget etterspurt modell som ofte benyttes fra 6-7 år. Forlenget spennkurve gir de yngre enda sikrere feste og bedre gli. Skien har også litt lavere og mindre tupp for bedre skøyteegenskaper. Fin ski for de som ikke er så aktive, men vil ha en trygg og lettgått ski å gå på. Samtidig kan skien også benyttes til skøyting!

Fischer RCR Universal Jr.

Fischer Speedmax Classic Jr.

Meget god og populær klassiskski til junior, lettgått og trygg - men beregnet for de litt mer aktive juniorene. Mengder av teknologi hentet fra sine seniorbrødre i Speedmax-serien.

Cold base bonding for bedre voksopptak slik som seniorskiene, samt et utseende som er meget likt senior Speedmax-skiene. Et meget populært alternativ, som vi også har gode erfaringer med i butikken.

Fischer Speedmax Classic Jr.

Fischer Speedmax Skate Jr.

Lynrask skøyte-ski for juniorer med WC-teknologi tilpasset de spesifikke behovene til juniorer. Speedmax Skate Jr. Cold Base Bonding tilbyr forbedret voksopptak og slipbarhet slik som sine seniorbrødre i Speedmax-serien.

Meget populær skøyteski for de yngre med svært gode egenskaper som vi i butikken har mye god erfaring med. Stabil og lettgått ski som passer svært mange av de yngre.

Fischer Speedmax Classic Jr.

Atomic C9 Carbon Jr. Klassiskski

En av markederts desidert beste juniorski! For 20/21-sesongen kommer C9 Junior med Nomex-kjerne og karbonlaminater, noe som gir en stor forbedring av spennegenskapene.

Karbonlaminatene tillater å bygge ski som i stor grad likner voksenmodellene, og gjør at skiene lukker lett i et sikkert feste, samtidig som bæringen er god. Dette er en av de mest populære skiene hos Milslukern som vi er svært fornøyde med, skiene minner som nevnt sterkt om voksenmodeller på en positiv måte, samtidig som skiene er enkle å få feste på.

Skiene kommer i en utgave, som er allround - men her kan vi finne skiene som passer de egenskapene du er ute etter!

Atomic C9 Carbon Jr.
Din handlekurv
Ingen varer

Hos milslukern.no får du gratis frakt
til hele fastlands-Norge ved kjøp over 1000,-
(gjelder ikke sykler, ski, kajakk og andre store varer)

Send oss en mail hvis du ikke
finner det du leter etter!