Slip og prepp hos Milslukern

Hos Milslukern legger vi æren i å gi folk best mulige skiopplevelser og i den forbindelse er utstyret svært viktig. For at utstyret skal fungere optimalt er man avhengig av å ta vare på skiene sine for at de skal fungere best mulig. Vi mener derfor at slip og vedlikehold er ekstremt viktig, og bruker mye tid på å forbedre våre sliper og preppetilbud hver eneste sesong. I år har fluorfrie produkter virkelig begynt å ta plass i hyllene, og alle de store leverandørene viser frem sine nyheter.

Slipene hos Milslukern har i mange år vært svært suksessrike og vært brukt i en mengde seiere og toppresultater i både Ski Classics, Norges Cup og Norgesmesterskap. Vi har 6 sliper vi benytter oss av i vårt system pluss en slip for felleski, disse er da: Grønn, Blå, Zero, Hvitfin, Hvit og Rød. Alle disse slipene har forskjellige egenskaper i forhold til hvilket føre, og hva slags type ski de er tiltenkt.

Grønn

Vår kaldeste slip, benyttes ved kalde forhold fra 10-20 minusgrader. Typisk på fjellet og andre steder med lave temperaturer og finkornet snø.

Blå

Universalslip, og vår mest brukte slip. Brukes på forhold rundt -5 grader, men som også fungerer bra mot både kaldere og varmere temperaturer før det blir for vått.

Zero

Slip laget spesielt for nullføre-ski som er laget for forholdene rundt 0 grader.

Hvitfin

Universalslip mot fuktigere forhold. Veldig mye brukt i typiske langløp hvor det er tørt og kaldt i starten, men hvor det blir fuktigere mot slutten av løpet. Veldig populær blant langløperne!

Hvit

Slip som brukes rundt 0 grader mot litt fuktigere forhold, gjerne hvor det er våte forhold, men ikke gjennomvått.

Rød

Våtslip for skikkelig våte forhold, brukes gjerne i kombinasjon med ordentlige klisterski, eller skøyteski som benyttes ved ordentlig våte forhold.

Skin

Universalslip laget for felleski, som gir deg best mulige glidegenskaper på flest mulige fører, akkurat slik som en felleski er tiltenkt.

Kom gjerne innom oss, eller ta kontakt – så skal vi hjelpe deg med valget og finner best mulig slip på dine ski – for de forholdene du ønsker.

Vi tilbyr også et bredt utvalg av skiprepper for at du som kunde skal få muligheten til å ha ski som er klare til bruk umiddelbart. Her velger mange å gå for varmeskap etter slip for å slippe prosessen med å mette skiene selv, dette er et meget tidsbesparende tilbud som sparer mye tid, og gir skiene en optimal behandling.

Vi tilbyr også enkel behandling med gliding og avtagning av dagsaktuell glider, slik at du kan få skiene ferdig preppet og klare til tur. Dette er et meget populært tilbud for de som mangler utstyret, eller ikke ønsker å gjøre dette selv.

Mange velger også å komme innom i dagene før skirenn for å få en racingpreparering til rennet, her har vi flere forskjellige pakker å tilby, alt fra rimeligere løsninger med lavfluor/uten fluor til mer kostbare pakker som inneholder en større prosess og bruk av enda bedre produkter med tanke på best mulig glid på skiene.

Milslukern har også skiverksted som hjelper til med fellebytte, bindingsbytte og andre småting man skulle få problemer med på skiene sine. Vi kan også smøre skiene dine, om du skal en tur på ski – men mangler de rette produktene.

Din handlekurv
Ingen varer

Hos milslukern.no får du gratis frakt
til hele fastlands-Norge ved kjøp over 1000,-
(gjelder ikke sykler, ski, kajakk og andre store varer)

Send oss en mail hvis du ikke
finner det du leter etter!