Enduro HR
Unisex

10 799,-
Du får minimum 1 079,- i bonus

Velg farge (Black DLC)

 • Black DLC
 • Silver/Gray

Velg størrelse

Om produktet

GPS-multisportklokken Enduro er designet for ultraløperen. Klokken leveres med en rekke funksjoner for topp ytelse og en Power Glass™-linse for solcellelading som forlenger batterilevetiden med opptil 330 dager.

Forbered deg på selv de lengste løpene med avanserte treningsfunksjoner, blant annet kondisjonsberegning for terrengløp, ultraløp med hviletidtaker og ClimbPro-funksjonen, som gir deg sanntidsinformasjon om dine nåværende og kommende klatringer, nedstigninger og flate partier. Hold deg i toppform med en forbedret restitusjonstidtaker og treningsanbefalinger basert på søvn- og helsedataene dine. Du kan også navigere i de mest utfordre...

GPS-multisportklokken Enduro er designet for ultraløperen. Klokken leveres med en rekke funksjoner for topp ytelse og en Power Glass™-linse for solcellelading som forlenger batterilevetiden med opptil 330 dager.

Forbered deg på selv de lengste løpene med avanserte treningsfunksjoner, blant annet kondisjonsberegning for terrengløp, ultraløp med hviletidtaker og ClimbPro-funksjonen, som gir deg sanntidsinformasjon om dine nåværende og kommende klatringer, nedstigninger og flate partier. Hold deg i toppform med en forbedret restitusjonstidtaker og treningsanbefalinger basert på søvn- og helsedataene dine. Du kan også navigere i de mest utfordrendeomgivelsene med støtte for multi-GNSS, barometrisk høydemåler og kompass.

Batteri med solcelleladning: Få opptil 80 timers batterilevetid i GPS-modus, opptil 300 timer i maksimal batterimodus og opptil 65 dager i smartklokkemodus med solcellelading.

Kondisjonsberegning for terrengløp: Kondisjonsberegningene for terrengløp beregner det kardiovaskulære treningsnivået til terrengløpere og justerer seg basert på varierende løype- og terrengforhold som kan påvirke ytelsen.

Ultraløp: Bruk ultraløp-aktiviteten med hviletidtaker, og loggfør tiden du bruker på mat- og drikkestasjonene.

MTB-Dynamikk: Spor detaljene på hver tur med terrengsykkelstatistikk, samt spesialmålinger av vanskelighetsgrad og flyt som vurderer hvor vanskelig løypen er, og hvor jevnt du kommer deg ned, slik at du får en poengsum du kan forsøke å forbedre neste gang.

Varme- og høydeakklimatisering: Se hvordan kroppen din klarer seg i ulike omgivelser med varme- og høydeakklimatisering.

Ytelsesmålinger: Vis avanserte treningsmålinger som løpsdynamikk, varme- og høydejustert kondisjonsberegning, restitusjonsrådgiver og mye annet.

Restitusjonsrådgiver: Det er viktig å gi kroppen tid til å komme seg mellom treningsøktene. Etter hver treningsøkt gir den innebygde restitusjonsrådgiveren deg beskjed om hvor lenge du må hvile før neste harde treningsøkt.

Daglige anbefalte treningsøkter: Hvis du vil ha treningsveiledning som tar høyde for formen din, kan du få daglige løpe- og turforslag basert på den gjeldende treningsbelastningen og treningsstatusen.

Støtte for Multi-GNSS: Få tilgang til flere globale sattelitter (GPS, GLONASS og Galileo) for å spore i mer utfordrende miljøer enn med kun standard GPS alene.

Sportsapper: Bruk forhåndsinnlastede aktivitetsprofiler for terrengløping, svømming, løping, sykling, fotturer, roing, skisport, golf og mer.

Pacepro™ -teknologi: PacePro-funksjonen, som er den første i sitt slag, gir deg høydejustert tempoveiledning under løpeturen.

Pulsmåling på håndledde: Optisk pulsteknologi måler aktivitetsintensiteten og pulsvariasjon for å beregne stressnivået ditt. Den sporer også under vann uten pulsbelte.

Avansert søvnovervåkning: Få et fullstendig bilde av hvordan du sover med en oversikt over de ulike søvnstadiene dine, lett, dyp og REM, samt en pulsoksymetersensor og respirasjonsdata. Vis søvndata på en egen widget som inneholder søvnpoeng, og annen informasjon.

Body Battery™ -energimåling: Optimaliser kroppens energireserver ved hjelp av pulsvariasjoner, stress, søvn og andre data som måler når du er klar til å være aktiv, eller når du må hvile.

Respirasjonssporing: Se hvordan du puster gjennom hele dagen, når du sover og under pusteøvelser og yogaaktiviteter.

Smartvarsler: Motta e-poster, tekstmeldinger og varsler på klokken når den er parkoblet med en kompatibel smarttelefon.

Sikkerhets- og Sporingsfunksjoner: Hvis du føler deg utrygg, eller hvis klokken registrerer at det har oppstått en hendelse, sender funksjoner for assistanse og hendelsesregistrering posisjonen din til en valgfri nødkontakt.

Batteritid:

Smartklokke: Opptil 50 dager/65 dager med solcellelading Batterisparemodus for klokken: opptil 130 dager/1 år med solcellelading GPS: Opptil 70 timer/80 timer med solcellelading Maks. batterilevetid i GPS-modus: opptil 200 timer/300 timer med solcellelading Ekspedisjons-GPS-aktivitet: opptil 65 dager/95 dager med solcellelading Spesifikasjoner:

Vanntetthet: 10 ATM - 100 meter, svømmesikker Innebygget minne: 64 MB Skjermoppløsning: 280x280 piksler Skjermstørrelse: 35,56mm (1,4 ″) diameter Glass: Power Glass™ Quick fit-remmer: 26mm Størrelse: 51x51x14,9mm Materiale og vekt : Titan: 58g (kun kasse: 52g)

 • ANTON CLUB
  Bonus

  Bonus på ALLE ordinære priser

 • Fri frakt

  Fri frakt på ordre over 1000,-

 • Gratis retur

  Gratis retur (kan også returneres i butikk)

 • Sikker betaling

  Sikker betaling med kort eller faktura