!Produktet du leter etter er ikke lenger i vårt sortiment

Mach Supersonic
Herre

1 999,-
Du får minimum 199,- i bonus

Velg farge (RYCM/RADIANT YELLOW / CAMELLIA)

  Velg størrelse

   Denne størrelsen er utsolgt.
   Send oss en mail så prøver vi å skaffe den eller finne et alternativ!

   Om produktet

   Lett treningssko for både rolig og up-tempo løping. Nytt eksplosivt dempemateriale! Mach 4 kom mildt sagt inn som et friskt pust i HOKA-familien. Da føltes det med en gang spennende når en oppfølger i begrenset antall og nytt mellomsåleskum skulle entre banen. Og spennende er det! Hvis vi begynner med overdelen, er denne litt forskjellig fra den originale Mach 4. Her finner vi en luftig, men samtidig stabil jacquard mesh med et tight og godt fothold. Noe som gir en konkurransesko-feeling, til tross for at dette er en «everyday trainer». Forsterkningen rundt lissehullene er solide og gir gode muligheter for å tilpasse og stramme etter behov. T...

   Lett treningssko for både rolig og up-tempo løping. Nytt eksplosivt dempemateriale! Mach 4 kom mildt sagt inn som et friskt pust i HOKA-familien. Da føltes det med en gang spennende når en oppfølger i begrenset antall og nytt mellomsåleskum skulle entre banen. Og spennende er det! Hvis vi begynner med overdelen, er denne litt forskjellig fra den originale Mach 4. Her finner vi en luftig, men samtidig stabil jacquard mesh med et tight og godt fothold. Noe som gir en konkurransesko-feeling, til tross for at dette er en «everyday trainer». Forsterkningen rundt lissehullene er solide og gir gode muligheter for å tilpasse og stramme etter behov. Tåboksen er medium romslig og vil nok passe mange forskjellige føtter. Bak i helen har vi den populære akilles konstruksjonen som kjæler godt med hel og sene. Utenpå denne finner en solid hempe som hjelper deg med å lett få på seg skoen.

   Så det mest spennende her. Mellomsåleskummet nærmest foten har fått en oppdatering fra PROFLY til PROFLY+. Mach Supersonic blir sammen med Carbon X 3 de første modellene med det nye PROFLY+ skummet. Dette skummet er enda et hakk lettere, og mer responsivt. Sammensetningen er mer presset sammen og blåst opp igjen for å gi mest mulig «liv» i materialet. Som igjen gir deg masse glede og energi i hvert steg! Man kan på mange måter si at det er to deler mellomsåle i Mach. Noe som for så vidt er sant. Den nederste delen av sålen bidrar som mellomsåle for å gjøre skoen holdbar og skape stabilitet, samtidig som den også opererer som yttersåle. Noe dette gummibasserte EVA skummet takler veldig bra. Skal levetiden opprettholdes bør skoen benyttes mest på fint underlag som asfalt, tredemølle, fine grusveier og tartandekke. Mach Supersonic er med rette å melde en svært anvendelig løpesko. Rolig langt, hurtig langt, den daglige joggeturen og tempoøkter i høyere fart. Med det nye mellomsålekummet er det også et godt alternativ til konkurranser og terskeløkter.


   Spesifikasjoner

   Dropp: 5 mm (29-24mm) Vekt: 235 gram.

   • ANTON CLUB
    Bonus

    Bonus på ALLE ordinære priser

   • Fri frakt

    Fri frakt på ordre over 1000,-

   • Gratis retur

    Gratis retur (kan også returneres i butikk)

   • Sikker betaling

    Sikker betaling med kort eller faktura