!Produktet du leter etter er ikke lenger i vårt sortement

Jacket Legend 3.0
Dame

3 499,-

Velg farge (24700/Aquarius)

  • 24700/Aquarius

Velg størrelse

Reserver i butikk

Om produktet

Bjørn Dæhlie Jacket Legend 3.0 Jakke Dame Jacket Legend 3.0 er en meget god langrennsjakke til dame til trening med moderat til høy intensistet på kalde dager.

Jakken er laget i 3-lags softshell materiale som er vann- og vindavvisende. Dette materialet er av svært høy kvalitet og er brukt på jakkens front og på ermene. Under armene og på ryggen har jakken stretchpaneler for god bevegelsesfrihet og ventilasjon. I tillegg er alle sømmer på jakken sveiset og tapet som minsker friksjon, og den har et børstet materiale på innsiden av halsen, samt hakebeskytter for økt komfort. I front har jakken t...

Bjørn Dæhlie Jacket Legend 3.0 Jakke Dame Jacket Legend 3.0 er en meget god langrennsjakke til dame til trening med moderat til høy intensistet på kalde dager.

Jakken er laget i 3-lags softshell materiale som er vann- og vindavvisende. Dette materialet er av svært høy kvalitet og er brukt på jakkens front og på ermene. Under armene og på ryggen har jakken stretchpaneler for god bevegelsesfrihet og ventilasjon. I tillegg er alle sømmer på jakken sveiset og tapet som minsker friksjon, og den har et børstet materiale på innsiden av halsen, samt hakebeskytter for økt komfort. I front har jakken to håndlommer og en brystlomme med glidelås. Refleksdetaljer for økt synlighet. Bionic Finish Eco® gir jakken holdbarhet i materialet, både i form av fargenes holdbarhet og dens evne til å tåle vær.

Dette er en jakke som eliteløperne ofte foretrekker på grunn av dens tekniske funksjonalitet og bevegelighet!

Pustende Vannavvisende Vindavvisende

Hovedstoff

100% Polyester

Kontrast

87% Polyester

13% Elastane

Kontrast

92% Polyester

8% Elastane

  • Fri frakt

    Fri frakt på ordre over 1000,-

  • Gratis retur

    Gratis retur (kan også returneres i butikk)

  • Sikker betaling

    Sikker betaling med kort eller faktura

Din handlekurv
Ingen varer

Hos milslukern.no får du gratis frakt
til hele fastlands-Norge ved kjøp over 1000,-
(gjelder ikke sykler, ski, kajakk og andre store varer)

Send oss en mail hvis du ikke
finner det du leter etter!