Hele Norges racingbutikk

Bestill racingski fra Fischer, Salomon, Rossignol eller Madshus og få 30 % medlemsrabatt*. Det gjelder også juniorski til de yngre løperne.

For spesielle bestillinger, eller spørsmål - kontakt oss på [email protected]

Når vi plukker ski tar vi blant annet utgangspunkt i din vekt, høyde og hvilket nivå du er på. I tillegg ser vi på selvfølgeligheter som hva slags type ski du er interessert i og om du ønsker binding, slip og eventuell preparering.

Etter å ha fått denne informasjonen fra deg, og nye ski begynner å komme inn, kan jakten på ditt perfekte par endelig begynne. Vi holder tett dialog med deg gjennom hele plukkeprosessen. Bestill ski på siden vår og legg inn informasjon i kommentarfeltet, eller send e-post til [email protected].

Vi tilbyr også gjennomgang og veiledning i forhold til deres skipark, slik at vi bistår i prosessen med innfasing av nye ski, samt hva som burde slipes opp av gamle ski. Send gjerne en e-post på [email protected] for å avtale et tidspunkt hvor vi tar oss tid til å gå igjennom skiparken og oppmåling av eksisterende skipark.

Om oss i skiavdelingen:

På Milslukern er det mye ekspertise samlet under et tak, i langrennsavdelingen har vi flere tidligere aktive løpere på høyt nivå som har brukt store deler av livet sitt i skisporet som gir en unik erfaring og kunnskap.

Per Erik Mork har jobbet hos Milslukern i 11 år, og startet rett etter endt skikarriere, han har jobbet med langrenn og plukking hele sin arbeidskarriere hos oss.

Lars Litlerè har også vært langrennsløper på meget høyt nivå - samt deltagelse i Junior-VM og 8 år i Skiforbundet.

Eirik Bentzen er en av traverne hos Milslukern, som har vært her siden oppstart og med lang erfaring med plukking av langrennsski - han har vært aktiv i turrenn-segmentet.

Eirik Kurland Olsen kommer fra 3 år med racing fra Salomon, og har tidligere vært juniorverdensmester i langrenn, samt flere år på junior- og rekruttlandslag.

Din handlekurv

Ingen varer

Hos milslukern.no får du gratis frakt
til hele fastlands-Norge ved kjøp over 1000,-
(gjelder ikke ski, staver, kajakk og sykkel)

Julegaver kan byttes frem til 30.01.21

Send oss en mail hvis du ikke
finner det du leter etter!