Om produktet

En smørefri lettvekts klassiskski for trening og rekreasjon med den nye AstaraLite kjernen og integrert mohair- og nylonskinn.

Den lette konstruksjonen til Endurace Skin er designet for langturer i fjellet, men er også perfekt for trening rundt de lokale banene etter jobb. Det nye lette kjernematerialet reduserer vekten betydelig, øker responsen og gir en fantastisk opplevelse på snøen! Bunnsolid grep er gitt under alle forhold av den fellespesifikke camber-profilen og vår 70 % mohair og 30 % nylon integrerte fellen. Skiftende forhold og mangel på tid er ikke lenger en unnskyldning for ikke å...

En smørefri lettvekts klassiskski for trening og rekreasjon med den nye AstaraLite kjernen og integrert mohair- og nylonskinn.

Den lette konstruksjonen til Endurace Skin er designet for langturer i fjellet, men er også perfekt for trening rundt de lokale banene etter jobb. Det nye lette kjernematerialet reduserer vekten betydelig, øker responsen og gir en fantastisk opplevelse på snøen! Bunnsolid grep er gitt under alle forhold av den fellespesifikke camber-profilen og vår 70 % mohair og 30 % nylon integrerte fellen. Skiftende forhold og mangel på tid er ikke lenger en unnskyldning for ikke å komme seg ut på ski med Madshus Endurace Skin!

Spesifikasjoner

 • ASTARALITE CORE: forbedret kjernematerialet som brukes i en rekke ulike Madshus skimodeller. Denne kjernen har forbedret vekten betydelig.
 • INTELLIGRIP® INTEGRERT FELL: IntelliGrip® Skin er integrert i basen, og gir god glid sammen med sterkt grep, noe som gjør det enda enklere og lettvint å komme seg ut på snøen.
 • SPEED ​​TIPS COLD: Den ideelle lavvinkelspredningen beregnet for å forlenge skiens trykksone, og maksimerer gli for kalde og kompakte snøforhold.

Husk å legge igjen vekt, høyde og skostørrelse, så plukker vi optimale ski etter dine spesifikasjoner. Finner vi ikke riktig ski til deg vil vi ta kontakt for å se på alternativer eller kansellere din ordre.

 • Fri frakt

  Fri frakt på ordre over 1000,-

 • Gratis retur

  Gratis retur (kan også returneres i butikk)

 • Sikker betaling

  Sikker betaling med kort eller faktura

Din handlekurv
Ingen varer

Hos milslukern.no får du gratis frakt
til hele fastlands-Norge ved kjøp over 1000,-
(gjelder ikke sykler, ski, kajakk og andre store varer)

Send oss en mail hvis du ikke
finner det du leter etter!