Race Pro Skate
Unisex

Ikke medlem: 5 900,-

Velg farge (Rød/ Svart/ Hvit)

  • Rød/ Svart/ Hvit

Velg størrelse

Det er få igjen i denne størrelsen.
Reserver i butikk

Om produktet

Det ultimate eksemplet på trickle-down-teknologi. Race Pro Skate er den nye versjonen av vår tidligere toppmodell, Redline Carbon Skate. Med høyt antall OL- og verdenscupseire på CV-en er dette en seriøst høyytelses ski med bevist ytelse på høyeste nivå. Med en lavere prislapp sammenlignet med Redline 3.0, representerer Race Pro Skate-skien en rimeligere måte å sette ski på føttene. Denne skien vil hjelpe deg å nå dine mål. Karbonkonstruksjonen til Race Pro Skate gir en kraftig og stabil plattform, samt vår P300 Nano-base på toppnivå for å hjelpe deg med å sette opp tempoet. En universell camb...

Det ultimate eksemplet på trickle-down-teknologi. Race Pro Skate er den nye versjonen av vår tidligere toppmodell, Redline Carbon Skate. Med høyt antall OL- og verdenscupseire på CV-en er dette en seriøst høyytelses ski med bevist ytelse på høyeste nivå. Med en lavere prislapp sammenlignet med Redline 3.0, representerer Race Pro Skate-skien en rimeligere måte å sette ski på føttene. Denne skien vil hjelpe deg å nå dine mål. Karbonkonstruksjonen til Race Pro Skate gir en kraftig og stabil plattform, samt vår P300 Nano-base på toppnivå for å hjelpe deg med å sette opp tempoet. En universell camberprofil designet for å passe alle forhold, gjør denne modellen til et allsidig alternativ for enhver ambisiøs racer.

Husk å legge igjen vekt, høyde og skostørrelse, så plukker vi optimale ski etter dine spesifikasjoner. Finner vi ikke riktig ski til deg vil vi ta kontakt for å se på alternativer eller kansellere din ordre.

  • Fri frakt

    Fri frakt på ordre over 1000,-

  • Gratis retur

    Gratis retur (kan også returneres i butikk)

  • Sikker betaling

    Sikker betaling med kort eller faktura

Din handlekurv
Ingen varer

Hos milslukern.no får du gratis frakt
til hele fastlands-Norge ved kjøp over 1000,-
(gjelder ikke sykler, ski, kajakk og andre store varer)

Send oss en mail hvis du ikke
finner det du leter etter!