Race Pro Skate
Unisex

5 900,-
Du får minimum 590,- i bonus

Velg farge (Rød/ Svart/ Hvit)

 • Rød/ Svart/ Hvit

Om produktet

Det ultimate eksemplet på trickle-down-teknologi. Race Pro Skate er den nye versjonen av vår tidligere toppmodell, Redline Carbon Skate. Med høyt antall OL- og verdenscupseire på CV-en er dette en seriøst høyytelses ski med bevist ytelse på høyeste nivå. Med en lavere prislapp sammenlignet med Redline 3.0, representerer Race Pro Skate-skien en rimeligere måte å sette ski på føttene. Denne skien vil hjelpe deg å nå dine mål. Karbonkonstruksjonen til Race Pro Skate gir en kraftig og stabil plattform, samt vår P300 Nano-base på toppnivå for å hjelpe deg med å sette opp tempoet. En universell camberprofil designet for å passe alle forhold, gjør d...

Det ultimate eksemplet på trickle-down-teknologi. Race Pro Skate er den nye versjonen av vår tidligere toppmodell, Redline Carbon Skate. Med høyt antall OL- og verdenscupseire på CV-en er dette en seriøst høyytelses ski med bevist ytelse på høyeste nivå. Med en lavere prislapp sammenlignet med Redline 3.0, representerer Race Pro Skate-skien en rimeligere måte å sette ski på føttene. Denne skien vil hjelpe deg å nå dine mål. Karbonkonstruksjonen til Race Pro Skate gir en kraftig og stabil plattform, samt vår P300 Nano-base på toppnivå for å hjelpe deg med å sette opp tempoet. En universell camberprofil designet for å passe alle forhold, gjør denne modellen til et allsidig alternativ for enhver ambisiøs racer.

Husk å legge igjen vekt, høyde og skostørrelse, så plukker vi optimale ski etter dine spesifikasjoner. Finner vi ikke riktig ski til deg vil vi ta kontakt for å se på alternativer eller kansellere din ordre.

 • ANTON CLUB
  Bonus

  Bonus på ALLE ordinære priser

 • Fri frakt

  Fri frakt på ordre over 1000,-

 • Gratis retur

  Gratis retur (kan også returneres i butikk)

 • Sikker betaling

  Sikker betaling med kort eller faktura