Om produktet

Redline Classic Cold er en verdenscupkvalitets spesialitet klassisk ski for racing i kalde, nye snøforhold. Har den nye Force Multi play-kjernekonstruksjonen for mer tydelig grep. Denne skien fungerer best når den vokses med tynne lag hardvoks, siden camberen er lav og lang for å maksimere overflaten på vokslommen og bidra til å opprettholde lett tilgang til grep selv når snøen er løst pakket, som ofte er tilfellet i nye og fallende snøforhold. For ytterligere å optimalisere for disse snøforholdene, er trykksonene til Redline Classic Cold relativt lange, noe som bidrar til å fordele skiløperens vekt jevnere og redusere det lokale trykket fra ...

Redline Classic Cold er en verdenscupkvalitets spesialitet klassisk ski for racing i kalde, nye snøforhold. Har den nye Force Multi play-kjernekonstruksjonen for mer tydelig grep. Denne skien fungerer best når den vokses med tynne lag hardvoks, siden camberen er lav og lang for å maksimere overflaten på vokslommen og bidra til å opprettholde lett tilgang til grep selv når snøen er løst pakket, som ofte er tilfellet i nye og fallende snøforhold. For ytterligere å optimalisere for disse snøforholdene, er trykksonene til Redline Classic Cold relativt lange, noe som bidrar til å fordele skiløperens vekt jevnere og redusere det lokale trykket fra underlaget mot snøen. Som med alle våre andre Redline klassiske ski, camberen til Redline Classic Cold er utviklet for å reagere dynamisk på kraften du genererer. Vokslommen er designet for å forbli åpen under dobbel poling for nesten friksjonsfri glid, og for å lukkes symmetrisk fra både forsiden og baksiden av lommen. Å gjøre det betyr at sparkekraften din fordeles bedre over hele vokssonen, noe som bidrar til å maksimere den totale gripekraften som kan genereres, noe som resulterer i bedre grep jo hardere du sparker!

Spesifikasjoner

 • PR 100X CORE: En høyytelses Rohacell-skumkjerne med ekstrem styrke-til-vekt-egenskaper og utmerkede dempningsegenskaper. Forhåndsformet til vår 3D-form og forsterket med triaksial fletting, for å maksimere styrke, optimere stivhet og spare vekt.
 • TRIAKSIAL KONSTRUKSJON: Sammenlåsende tråder av glassfiber og karbonfiber omgir hele kjernen, og produserer utmerket vridningsstivhet og styrke med lav vekt og en livlig respons.
 • SPEED ​​TIPS COLD: Den ideelle lavvinkelspredningen beregnet for å forlenge skiens trykksone, og maksimerer gli for kalde og kompakte snøforhold.
 • MADSHUS EMPOWER: Fra produksjon helt til sluttbruker gir de interne RFID-brikkene innebygd i kjernene til empower™-skiene våre tilgang til et vell av data. Med Madshus empower™-appen kan kundene få tilgang til skiforberedelsesverktøy som vokshjelperen vår, se videoer eller bruke vår GPS-aktiverte treningssporing.

VEKT 900g/187 cm (par)

Husk å legge igjen vekt, høyde og skostørrelse, så plukker vi optimale ski etter dine spesifikasjoner. Finner vi ikke riktig ski til deg vil vi ta kontakt for å se på alternativer eller kansellere din ordre.

 • ANTON CLUB
  Bonus

  Bonus på ALLE ordinære priser

 • Fri frakt

  Fri frakt på ordre over 1000,-

 • Gratis retur

  Gratis retur (kan også returneres i butikk)

 • Sikker betaling

  Sikker betaling med kort eller faktura