Vi hos Milsluker’n har nå startet med BG-Fit sykkeltilpasning. Vi har tatt utdannelse hos SBCU i Danmark. Med en BG fit får du tilpasset og optimalisert sittestillingen etter din kropp. Det er sykkelen som skal tilpasses deg og ikke omvendt. Testen blir gjennomført av en utdannet tekniker med spesialverktøy. Dette skal føre til at du sitter mer komfortabelt og at du er i stand til å sykle lenger og raskere. Vi er alle forskjellige når det kommer til høyde, kroppsform, fleksibilitet og styrke. Små justeringer i sittestillingen kan fort gjøre den store forskjellen når det kommer til komfort og skadeforebygging.

BG-Fit tilpasningen består av:

1. Forundersøkelses-intervju. Uansett om undersøkelsen er for en nybegynner eller erfaren syklist, starter vi med et kort intervju for å kartlegge skade historikk, behov og målsetninger.
2. Fleksibilitets-undersøkelse. Denne undersøkelsen gir et bilde av din flek- sibilitet og andre fysiske egenskaper, som fotstruktur, kneposisjon, ryggsøyle, hoftefleksjon og beinlengde blant annet.
3. Side-analyse. Her er målet å få en korrekt nøytral posisjon som er både kraftfull og komfortabel gjennom å justere setehøyde, styrehøyde, stemlengde og cleat/kloss plassering. 4. Front-analyse. Denne analysen er til for å optimalisere hofte-, kne- og fot- linjen for bedre prestasjon og en balansert krafttilførsel. Det inkluderer en analyse av sko- og pedalplassering og tilting av sadelen.

BG-Fit sykkeltilpasning må forhåndsbestilles. Dette kan du gjøre ved å ringe 23 26 44 30 eller sende mail til morten@milslukern.no