Bruksområde: Zero-ski har sitt idealområde når det snør ved 0 grader til pluss 2 grader. Dette er typisk «kladdeføre» der det vil glippe og kladde om hverandre dersom vi forsøker å smøre skiene. Zero-ski har et spesialbelegg under midten med et atskillig større bruksområde enn 0-føre i snøvær: -De kan brukes fra 0 grader og ned til den våteste vårsnø på klisterføre for å unngå å måtte søle med klister de siste turene for sesongen. Ved ekstremt høy luftfuktighet kan Zero-ski også fungere inntil 2 minusgrader, men dette er unntaksvis.

Skiene er ferdig rubbet fra fabrikk, klare til bruk. Glidsonene prepareres på vanlig måte med glider. For hver tur anbefales det å friske opp rubben med slipepapir i korningsgrad nr. 100 i langsgående retning på skien. Skulle skiene ha fått rester av andres smøring i rubbesonen, så bruk vanlig rensevæske for rengjøring, la dem så tørke i 10 min. før du rubber skiene opp på nytt. Ved 0 til pluss 2 grader i snøvær anbefaler vi at rubbesonen dekkes med et spesialprodukt for å unngå ising. På andre «mildere føretyper skal rubben ikke dekkes med fluorpulver, silikon eller annet. Da vil det gå ut over festeegenskapene.

Zero-ski fungerer generelt ikke over på minussiden av gradestokken. De fungerer også dårlig på isete underlag, men derimot på alt vått og fuktig underlag.

Alle skimerker Milsluker’n Sport fører kan tilby svært gode Zero-ski.