Milslukern Sport ønsker å promotere vårt samarbeide med Padlekurs.org.

​Ved og booke et kurs gjennom Padlekurs.org kan du være med og støtte norsk padlesport da alle instruktørene er aktive utøvere som satser på idretten.

​Dette synes vi er flott tiltak så vi oppfordrer alle våre kunder til og dele denne linken i sosiale medier, intranettet på jobb etc.

Padlekurs.org ble startet av Bendik Storm Iversen og drives i størst mulig grad av aktive utøvere som satser kajakk på heltid. Bendik har padlet siden 1999 og har i overkant av 20 Norgesmester tittler samt bakgrunn som konkurransepadler på internasjonalt nivå med 6. plass i Europamestersskapet som beste. I tillegg til sin passion for sporten, med over 10 års erfaring som instruktør, har han også trenerutdanningen fra Norges Padleforbund (NPF).

Bendik har et godt øye for teknikk og en god evne til å formidle kunnskapen han besitter. Han er derfor gjestetrener på Wang Toppidretts padlelinje i tillegg til å fungere som kajakktrener for Aukland-brødrene siste årene.

Hvofor velge Padlekurs.org? Våre instruktører består i størst mulig grad av aktive, unge og lovende utøvere som satser kajakkpadling på fulltid. Blant disse finner du gullvinnere fra NM, World Cup, EM og VM. Gjennom et kurs hos Padlekurs.org er du med å støtte en av Norges største olympiske sommeridretter. Kanskje holdes ditt kurs av Norges neste olympiske mester?.

Praktisk informasjon

Alle deltagere MÅ være svømmedyktige.

All padling er på eget ansvar i samråd med instruktør.

Det er ikke tillatt med noen form av rusmidler før, under eller etter kurset. Deltakere vil bli bortvist ved brudd på reglen uten noen form for refundering.

Kansellering skal skje minst 72timer før kursstart for 100% refundering. Kansellering etter dette refunderes 50% av beløpet, ikke møtt refunderes ikke.

Padlekurs kan flyttes/avlyses grunnet værforhold. Passer det ikke å flytte kurset refunderes beløpet 100%.

Booking ansvarlig plikter og sette seg, og eventuelle deltagere, inn i vilkårene FØR kursstart.

Dette er første nivå hvor du lærer grunnleggende teknikk, manøvrering, utstyr og hvordan du kan bruke alt i praksis. Ved fullført Kurs 1 og Kurs 2 er man våttkort sertifisert hos NPF, Norges Padleforbund. Ønsker du kurs andre dager enn tilgjenglig? Ta kontakt så finner vi et passende tidspunkt!

Bekledning: Tøy som kan bli vått, tights, supertrøye, (vindjakke ved dårlig vær), bryggesko. Husk ekstra skift og håndkle. Solbriller/caps som sitter godt. Møter ferdig skiftet da det ikke er garderober.

Uteplass: Det er en liten sitteplass ved strandkanten hvor det er mulig å nyte litt medbrakt mat og drikke om ønskelig etter kurset. Ingen alkohol.

Verdisaker: kan låses inne under kurset.

Utstyr: Vi står for alt nødvendig utstyr, kajakk, åre og vest.
Kollektivt: 151 buss, Oslo/Rykkin til Kveldsroveien.
Parkering: Se skisse for parkering. Parkering markert med blått er ikke tilgengelig mellom 07:00 - 17:00 på hverdager.

Velkommen til kurs hos oss!

Påmelding: milslukern@padlekurs.org