isste du at Milsluker’n Sport har slipt vinnerski til både Vasaloppet, Birken og Marcialonga? Og at flere av verdens beste langrennsløpere stadig er innom vår butikk for å slipe ski? Våre slipeeksperter er på stadig jakt etter verdens beste struktur, og dette kommer både turløpere og eliteløpere til gode.

Slipeprosjekt ga resultater

Siden 2008 har Milsluker’n Sport gjennomført et omfattende slipeprosjekt for å utvikle verdens beste slip til langrennsski. Etter år med testing og utvikling, er resultatet at våre sliper brukes med stor suksess i hele langrennsverdenen og har gitt mange store seiere. Forrige sesong kunne Milsluker’n blant annet skilte med at både vinneren av Marcialonga og NM 15 km gikk på vår slip.

Kompetansen hos våre slipeeksperter og kvaliteten på slipene er hevet mange hakk de siste årene. I tillegg er det gjort betydelige investeringer i utstyr, forteller våre slipeeksperter. Det fine med dette er at alle våre kunder drar fordel av slipeprosjektet ved å få tilgang til den samme slipen som eliteutøverne.

Milsluker’n Sport har slipt og testet mer enn 500 par klassisk- og skøyteski i løpet av slipeprosjektet. Våre slipeeksperter har til sammen mer enn 30 års erfaring med å lage god struktur til tur- og eliteløpere.

Sliping av ski er et håndverk og en prosess som krever fokus mot de små detaljene. Vi har erfart hvor store utslag ekstremt små detaljer kan utgjøre. Hos Milsluker’n Sport gjør vi ingen forskjell på eliteløpere, turløpere eller mosjonister. Dess flinkere vi blir med slipene til eliteutøverne, jo bedre blir også slipene vi kan tilby våre øvrige kunder.

Både været og snøen endrer seg gjennom hele sesongen lokalt. I tillegg ser vi store forskjeller i ulike deler av landet der snøtyper og luftfuktighet varierer. Vi sliper ski for langrennsløpere fra hele Norge, og vi har sliper som dekker alle forhold. Kunden kan sende sine ski til oss for slip fra hele landet.

Slipetabell

 

Eirik Bentzen, Øyvind Sandbakken, Arne Jensen, Aslak Berglund og Jon Wiig Nordby har utviklet en slipetabell der kundene selv kan gjøre vurderinger for hvilke sliper de ønsker. Tabellen forteller om hvilke typer klima og snø de ulike slipene passer for, og den gir gode tips for valg av slip både for de som har ett par ski og for de som har flere.

Eirik Bentzen, Øyvind Sandbakken og Arne Jensen hos Milsluker’n Sport har utviklet sliper for langrennsløpere på alle nivå. Felles for alle kundene er at de får slip i verdensklasse hos Milsluker’n Sport.