Hvorfor velge Stellar Surf ski?

Ny teknologi og konstruksjon har nok en gang revolusjonert surf ski miljøet. Stellar Surf skies er det raskest voksende internasjonale merket i surf ski miljøet.

Her er noen av fordelene:
1. Fart: Som alle andre merker på markedet, prøv selv med GPS.
2. Stabilitet: Bedre primær stabilitet og mye mer sekundær stabilitet. Konstruksjon: High Tech. Cockpit: Utrolig bra passform og sittebrønn som er enklere å re-entre. Litt mer fremoverlent sittestilling.
3. Fordekk: toppen (fordekket) deler vannet på en bedre måte enn andre modeller. Dykker ikke så lett under vann på surf.
4. Akterdekket: Enkel forhøyning som gir stivere og sterkere konstruksjon.
5. Sparkebrett: Tre punkt fester som gir stivere brett, bedre fraspark, enklere å justere og økt komfort.
6. Selvdrenering: Ny kuleformet selvdrenerende åpning som tømmer cockpiten raskere enn alle konkurrenter.
7. Finish og kvalitet: Mest for pengene.

Stellar Surf ski

Markedets raskeste og mest stabile surf ski. Kvaliteten og finishen er intet mindre enn en sensasjon. Disse kajakkene må oppleves og prøves. Den raskeste surf skien er ikke alltid den båten du kommer til å padle raskest med når forholdene er gode. Velg alltid stabilitet fremfor hastighet. Alle surf ski er raske og laget for fart, men det er motoren (padleren) som bestemmer hastigheten og som til syvende og sist skal få båten opp i fart. Hvis du skal få brukt kraften og styrken, padle med maksimal effektivitet og teknikk, er det svært viktig at du ikke mister fokus og energi på å konsentrere deg for å holde surfskien stabil. Selv for erfarne padlere vil en stabil surf ski være det smarteste valget når bølgene blir store og du skal ut for å surfe og leke deg i bølger. Ikke gå til innkjøp av en altfor ustabil surfski selv om du føler at den er stabil på flatt vann. Er du opptatt av fart kan du prøve ulike surf ski med en GPS. Hvis du fortsatt er usikker på valget bør du velge den surfskien som føles mest stabil. Husk det er når bølgene blir store disse farkostene virkelig kommer til sin rett. Husk å tren på selvberging (re-entering) av surf skien fra vannet før du beveger deg ut på åpent hav. Denne teknikken skal sitte 100%. Lykke til i ditt valg.