Kjærlighet til eventyr

Osprey ble født i California 1974 med en enkel symaskin, og et hode fullt av ideer og et ønske om å designe og bygge innovative ryggsekker av høyeste kvalitet. I dag fortsetter Osprey-produkter å levere den banebrytende ånden, og blir brukt på de høyeste fjellene til de fjerneste øyene og overalt i mellom.

Her kan du lese mer om nyhetene fra Osprey. La deg inspirere, og god tur!

Duro & Dyna

Duro er en serie av løpssekker utviklet for å kunne bære alt du trenger på din utvalgte distanse, inkludert rumpetaske for løpere, sekker formet som hydreringsvester og håndholdte løsninger.

Damemodellen Dyna utnytter Ospreys velkjente sans for detaljer og stabile passform for å skape en høytytende løpesekk med vestlignende form.

Raptor

Forbered deg på lengre og raskere turer med Raptor hydreringsryggsekker. Det integrerte tre liters Hydraulics™-reservoaret sørger for at du kan bære alt av nødvendig utstyr og væske til å prestere ditt personlige beste.

Med mange lommer muligheter til organisering er dette en perfekt sekk for terrengsykling. Her for du plass til alt av ekstra slanger, verktøy, lappesaker og førstehjelpsutstyr. Skal du ut på en lang, varm tur? Ingen grunn til å svette! Airscape™-ventilasjon på ryggpanel og belte hindrer at du blir klam under økten.

Seral & Savu

Savu er en hoftesekk med oppbevaring til drikkeflasken, og passer godt for korte økter på favorittstiene dine. Denne treningspartneren har nok plass til det mest nødvendige, som en ekstra sykkelslange, CO2, multiverktøy og snacks.

Seral er en sykkelspesifikk hoftesekk med et innvendig hydreringsreservoar. Leveres med et ventilert AirScape™-ryggpanel som gir god luftgjennomstrømning og komfort. Selv om Seral er et utmerket reisefølge på sykkelsetet kan den selvfølgelig også brukes til blant annet fot- og skiturer.

Din handlekurv

Ingen varer

Hos milslukern.no får du gratis frakt
til hele fastlands-Norge ved kjøp over 1000,-
(gjelder ikke sykler, ski, kajakk og andre store varer)

Send oss en mail hvis du ikke
finner det du leter etter!