Personvern

Hvordan blir persondata behandlet når du handler hos Milslukern og melder deg inn i vår kundeklubb?

Det er Mobo Sportsholding AS (org nr. 981 006 747) som er behandlingsansvarlig for de opplysningene du gir fra deg som medlem av Milslukern. Du kan alltid kontakte oss på [email protected] med eventuelle spørsmål knyttet til dette.

Hvorfor og hvordan samler og behandler vi dine data?

Milslukern behandler dine opplysninger med tre forskjellige formål:

  • Å oppfylle våre forpliktelser i henhold til brukervilkårene. Dette gjelder kontaktinformasjon (telefonnummer og epost-adresse) og informasjon om de kjøpene du gjør i våre butikker. Dette behandler vi for å sørge for at du får digitale kvitteringer.
  • Å kommunisere direkte med deg og gi deg relevant informasjon om ditt medlemskap, tilbud og nyheter, og tilpasse tjenestene våre til deg.
  • Å forbedre vårt konsept og våre tjenester gjennom analyse av (hovedsakelig) anonymiserte data.

Den behandlingen vi gjør for å gi deg medlemsfordeler i Milslukern kan ikke løsrives fra selve kundeklubben, og er uunngåelig hvis du ønsker å være medlem. Hvis du ønsker å være 100% anonym så er du selvfølgelig hjertelig velkommen til å handle hos oss allikevel. Direkte kommunikasjon via epost, SMS, Google, sosiale medier som Facebook, Instagram og Snapchat og den databehandlingen som følger med, vil vi bare gjøre hvis du gir oss tillatelse gjennom et samtykke. Dette samtykket kan du når som helst trekke tilbake ved å oppdatere dine innstillinger på kundeklubb.milslukern.no/konto eller ved å henvende deg direkte til oss.

Behandling i forbindelse med analyse og utsending av kundeundersøkelser gjør vi også bare hvis du har gitt ditt separate samtykke til det. Dette kan du også oppdatere når som helst på milslukern.no/konto eller be oss om å hjelpe deg med det.

For alle formål så behandler vi en kombinasjon av de personalia som du har delt med oss (navn, alder, kjønn, adresse etc), og informasjon om de handlingene som vi observerer (hva du kjøper, hvor og når du handler etc). De eneste opplysningene som er obligatorisk å dele med oss er telefonnummer og e-postadresse, og informasjonen om selve kjøpene du gjør - det som må til for at kundeklubben skal kunne fungere. Alt annet oppgir du bare frivillig, og vi bruker bare opplysningene på de måtene du sier at er greit.

Hvilke opplysninger lagrer og behandler vi, og hvor kommer de fra?

Vi lagrer de opplysningene du gir oss, og de som vi gir deg. De du gir oss vil si personalia som du selv fyller ut på medlemsprofilen din eller som du oppgir for å få en vare levert fra nettbutikken. Hvis du handler i nettbutikken uten å logge inn eller melde deg inn i kundeklubben så blir disse opplysningene aldri behandlet videre, men lagres for regnskaps- og revisjonsformål. Du gir oss også noe informasjon når du åpner og klikker i nyhetsbrev og når du surfer i nettbutikken (mer om surfing nedenfor). De opplysningene som vi gir deg betyr kvitteringer for kjøpene du gjør.

Dine opplysninger utleveres ikke til tredjeparter annet enn de av våre tjenesteleverandører som behandler dem på våre vegne. Vi deler ellers aldri dine opplysninger med uvedkommende av noe slag. Opplysningene lagres i Norge, EU og i et begrenset omfang USA - og er sikret med SSL. Hvis du avslutter ditt medlemskap eller ber oss om å slette opplysninger så sørger vi for at de slettes fra alle instanser der de eventuelt måtte vedlikeholdes.

Dine rettigheter

Du kan når som helst trekke tilbake dine samtykker til kommunikasjon og/eller behandling av dine opplysninger. Du kan be om at dine opplysninger overføres til en annen tjenesteleverandør enn oss om det skulle bli relevant på noe tidspunkt. Du kan be oss om å endre eller fjerne enkelte eller alle opplysninger som vi har om deg. Du kan når som helst avslutte ditt medlemskap, selv om vi ville synes at det var trist. Dine og våre rettigheter og plikter er regulert av EUs regelverk og norsk lov.

Oppdatering av samtykker og eventuell sletting av profil kan du gjøre selv på profilsiden. Utlevering av opplysninger for overføring kan du kontakte oss om på mail.

Sporing og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og lokal lagring på enheten din til å huske hva du har i handlekurven og la deg slippe å logge inn på nytt. I tillegg bruker vi kapsler til å 1. sende anonym sporingsdata til Google Analytics og 2. kjenne igjen handlingsmønster som er statistisk forbundet med betalingssvindel. Du kan reservere deg mot dette i innstillingene i nettleseren din.