!Produktet du leter etter er ikke lenger i vårt sortiment

V650 HR GPS Sykkelkomputer
Unisex

2 399,-
Du får minimum 239,- i bonus

Velg farge (Sort)

  Velg størrelse

   Denne størrelsen er utsolgt.
   Send oss en mail så prøver vi å skaffe den eller finne et alternativ!

   Om produktet

   Den smarteste sykkelcomputeren med GPS For entusiastiske syklister som ønsker å analysere alle aspekter av syklingen sin og forbedre sykkelresultatene. Integrert GPS og farge touchskjerm på 2,8"

   Funksjoner i Polar Flow tjenesten:

   Du kan analysere alle detaljer i treningen og få en dypere innsikt i aktivitetene dine med en mengde muligheter til å lære fra det du gjør. Når du bruker en GPS får du en kartvisning av treningsruten. Med videofunksjonen kan du gjenoppleve høydepunktene under treningen din. Treningsdagboken er tilgjengelig på Polar-nettjenesten. Når du overfører treningsresultatene fra treningscomputeren til dagboken, kan du en...

   Den smarteste sykkelcomputeren med GPS For entusiastiske syklister som ønsker å analysere alle aspekter av syklingen sin og forbedre sykkelresultatene. Integrert GPS og farge touchskjerm på 2,8"

   Funksjoner i Polar Flow tjenesten:

   Du kan analysere alle detaljer i treningen og få en dypere innsikt i aktivitetene dine med en mengde muligheter til å lære fra det du gjør. Når du bruker en GPS får du en kartvisning av treningsruten. Med videofunksjonen kan du gjenoppleve høydepunktene under treningen din. Treningsdagboken er tilgjengelig på Polar-nettjenesten. Når du overfører treningsresultatene fra treningscomputeren til dagboken, kan du enkelt følge opp aktivitetene og planlegge fremtidige treningsøkter. Du kan vise treningshistorikken i en månedlig eller ukentlig visning, sammen med et sammendrag. Motiverende og direkte tilbakemelding like etter trening er noe som kan hjelpe oss alle.

   Du får et raskt overblikk etter hver økt, og hvis du vil ha mer detaljert informasjon, kan du enten se på treningsfilen eller få en nærmere dybdeanalyse via Polars nettjenester.

   GPS funksjoner:

   Med Back to Start funksjonen fører computeren deg til startpunktet med den korteste avstanden som er mulig, så vel som å vise deg distansen til startpunktet. Nå kan du velge enda mer spennende ruter og utforske dem i full visshet om at du bare er et tastetrykk unna retningsanvisninger tilbake til startpunktet. Med Autostart/stop funksjonen starter og stopper trenings-computeren treningsregistreringen automatisk når du starter eller stopper å bevege deg.

   Pulsfunksjoner:

   Pulsfrekvenssoner gir en enkel måte å velge og overvåke intensiteten i treningen din på og til å følge pulsfrekvensen basert på treningsprogrammer. Standard pulsfrekvenssoner deles opp i fem soner basert på prosentandelen av din maksimale pulsfrekvens: Svært lett (50-60 % HRmax), lett (60-70 % HRmax), moderat (70-80 % HRmax), hard (80-90 % HRmax) og maksimum (90-100 % HRmax). Du kan også definere sonene slik du ønsker.

   Treningsfunksjoner:

   Med denne funksjonen kan du konfigurere displayet på treningscomputeren til å vise informasjonen du trenger under treningsøkten. Konfigurer displayet på treningscomputeren eller i ProTrainer 5-programvaren.

   Funksjonen for sonelås hjelper deg med å komme opp i en viss intensitet. Du kan enten låse en sone før en treningsøkt eller i løpet av treningsøkten ved å trykke på en knapp når du er i ønsket sone.

   Høydemåler og barometerfunksjoner som gir deg oppstigning og nedstigning i meter, grader eller prosent.

   Gjennomsnittlig stigningshastighet i sanntid (VAM, Velocita Ascentionale Media) viser deg hvor mange meter du klatrer per time (antallet vertikale meter per time).

   Klokken har bakgrunnslys. Det frontmonterte, intelligente LED-lyset slår seg på automatisk under dårlige lysforhold, slik at du får bedre sikt og er godt synlig når du sykler under mørke forhold. Du kan oppdatere programvaren med USB-kabel. Klokken viser dato, ukedag og klokkeslett (12/24 timer). Den har tastelås og oppladbart batteri.

   Innholdet i esken er:

   V650 sykkelcomputer

   Polar H6 pulssensor

   USB-kabel

   Justerbart sykkelfeste

   Polar V650 hurtigveiledning

   For å få ytterligere forståelse og analyse av prestasjonene dine kan man bruke tilleggsutstyr som

   Bluetooth Smart Fart- og Tråkkfrevenssensor, Bluetooth Smart Tråkkfrekvenssensor eller Keo Power Bluetooth Smart pedaler med wattmåling.

   • ANTON CLUB
    Bonus

    Bonus på ALLE ordinære priser

   • Fri frakt

    Fri frakt på ordre over 1000,-

   • Gratis retur

    Gratis retur (kan også returneres i butikk)

   • Sikker betaling

    Sikker betaling med kort eller faktura