Vantage V2
Unisex

5 299,-
Du får minimum 529,- i bonus

Velg farge (Sort)

 • Sort

Velg størrelse

Om produktet

Polar Vantage V2 premium multisportklokke inkluderer et fantastisk sett med fitness- og treningsfunksjoner, samt tradisjonelle smartklokkefunksjoner. Klokken hjelper deg med å planlegge dine treningsøkter, sørge for optimal treningsprestasjon og sørge for at du er klar for treningsøktene dine.

Hvem er den rettet mot?

Produktet er perfekt for aktive trenere og profesjonelle idrettsutøvere, samt for alle som ønsker å intensivere treningen og oppnå resultater raskere. All kunnskap og ekspertise som Polar har opparbeidet er utnyttet i Vantage V2. Premium pulsmåling på håndleddet, GPS og barometer, ytelsestester, restitusjon og søvnmåling, lett ...

Polar Vantage V2 premium multisportklokke inkluderer et fantastisk sett med fitness- og treningsfunksjoner, samt tradisjonelle smartklokkefunksjoner. Klokken hjelper deg med å planlegge dine treningsøkter, sørge for optimal treningsprestasjon og sørge for at du er klar for treningsøktene dine.

Hvem er den rettet mot?

Produktet er perfekt for aktive trenere og profesjonelle idrettsutøvere, samt for alle som ønsker å intensivere treningen og oppnå resultater raskere. All kunnskap og ekspertise som Polar har opparbeidet er utnyttet i Vantage V2. Premium pulsmåling på håndleddet, GPS og barometer, ytelsestester, restitusjon og søvnmåling, lett å tolke treningsdata og praktiske smartklokkefunksjoner som musikkadministrasjon, vær- og telefonvarsler - denne multisportklokken tilbyr ekte førsteklasses brukeropplevelse.

Fantastisk batteritid

Klokken kommer med et stort 346 mAh batteri som holder for opptil 40 timers kontinuerlig trening (GPS + pulsmåling). Takket være strømsparingsmodusene kan du trene i opptil 100 timer kontinuerlig. Når GPS er slått av forlenges batteritiden med opptil 7 dager.

Solid konstruksjon

Slitesterke materialer og vanntett konstruksjon (WR100) - Vantage V2 tåler enda tøffere turer og er egnet for svømming.

Polar Vantage V2 collage

Prestasjonstester for løping og sykling

Måling av prestasjoner og tilpassing av ditt eget register for hjertefrekvens og effektområde. Testene passer for nybegynnere til profesjonelle idrettsutøvere og hjelper til med å trene med optimal prestasjon.

Terrengtrening

Gjør treningsøktene dine hvor som helst. Sjekk værmeldingen før du trener og kle deg riktig. Hill Splitter gir detaljerte statistikker i oppoverbakke og nedoverbakke. Har du tenkt å ta en joggetur i ukjent terreng? Planlegg ruten din på forhånd med Komoot-appen som er laget for navigering og hold deg på rett spor hvor som helst. FuelWise-funksjonen sørger for at hydreringen din holder seg gjennom hele treningen.

Polar Vantage V2l Sørg for å restituere skikkelig

Optimal utvikling krever riktig hvile og restitusjon. Vantage V2 hjelper deg med å overvåke restitusjon og søvn. På denne måten unngår du overtrening og du kan utvikle deg med optimal effektivitet.

Polar Precision Prime pulsmåling på håndleddet

Avansert kombinert sensorteknologi sørger for eksepsjonell nøyaktighet ved måling av pulsen på håndleddet.

Polar Vantage Ve feeling image Polar Flow treningsplattform

Polar Flow er en app og online-tjeneste der du kan følge og planlegge treningsøktene dine.

 • ANTON CLUB
  Bonus

  Bonus på ALLE ordinære priser

 • Fri frakt

  Fri frakt på ordre over 1000,-

 • Gratis retur

  Gratis retur (kan også returneres i butikk)

 • Sikker betaling

  Sikker betaling med kort eller faktura