!Produktet du leter etter er ikke lenger i vårt sortiment

Seatron GT
Unisex

15 999,-
Ikke medlem: 22 999,-

Velg farge (Rød)

  Velg størrelse

   Denne størrelsen er utsolgt.
   Reserver i butikk

   Om produktet

   Prijon Seatron GT (Grand Tourer) er en videreutvikling / forbedring av SeaYak 520 HV - konstruert for turer med mye last, beregnet for medium til store personer. Seatron GT har fått en noe mer buet kjøllinje enn sin forgjenger, noe som gir gode svingegenskaper - den svinger lett når den legges på kant, og selv med full last har man full kontroll i denne kajakken. Cockpit er godt oppbygd, og med en god ergonomisk sittestilling vil store personer fort finne seg til rette i Seatron. Bakdekket er senket ned og har en lav profil som er tilrettelagt for eskimorulle. Seatron GT leveres ellers med ro...

   Prijon Seatron GT (Grand Tourer) er en videreutvikling / forbedring av SeaYak 520 HV - konstruert for turer med mye last, beregnet for medium til store personer. Seatron GT har fått en noe mer buet kjøllinje enn sin forgjenger, noe som gir gode svingegenskaper - den svinger lett når den legges på kant, og selv med full last har man full kontroll i denne kajakken. Cockpit er godt oppbygd, og med en god ergonomisk sittestilling vil store personer fort finne seg til rette i Seatron. Bakdekket er senket ned og har en lav profil som er tilrettelagt for eskimorulle. Seatron GT leveres ellers med ror, to lasterom, dagsluke, og et sete med flere justeringsmuligheter - vinkel i rygg, vinkel på sete og justering i lengderetningen - alt for en optimal tilpassing av sittestillingen. Seatron GT kan også leveres med en ekstra luke bak cockpit.

   Konstruert i den eksklusive plasten HTP som gir et svært formfast og stivt skrog - ikke minst en svært hard og slitesterk overflate.

   • Ror
   • 3 vanntettestore lasteluker
   • Dagsluke i front av cocpit
   • Justerbart sete
   • Justerbart fotsystem
   • Dekksrigg med opplegg for reserveåre

   Dimensjoner: Lengde: 518 cm Bredde: 57 cm Vekt: 29 kg Lastekapasitet: 140 kg Anbefalt padlervekt: 75 - 120 kg

   Passende spruttrekk: Seals spruttrekk i størrelse 1.7

   • Fri frakt

    Fri frakt på ordre over 1000,-

   • Gratis retur

    Gratis retur (kan også returneres i butikk)

   • Sikker betaling

    Sikker betaling med kort eller faktura