HJEM » KAJAKK » Kajakker og kanoer » Cititus Searacer 580

Les vår artikkel om å velge kajakk, husk att alle våre kunder får en gratis kajakktilpassing og att vi kan sende din kajakk over hele Norge. Kontakt oss på support@milslukern.no for mer info.

Cititus Searacer 580

En virkelig rask havracer med de riktige sjøegenskapene. Passer de som ønsker og kombinerer trening og turløp under varierende forhold.
kr 10500
Velg fraktmetode
Valg / Modell:
Farge:
Fri frakt over 1500,- Rask levering Kjøp nå betal senere med Klarna

Produktinfo

CITIUS Searacer 580 er en havracer som skiller seg fra mengden – en virkelig rask havracer med de riktige sjøegenskapene. For deg som mestrer en litt krevende kajakk, kan du nå gjøre et kupp! Be om en prøvetur. Kajakken har som bildene av baug og akter viser, mye rocker, eller spring i lengderetningen. Dette gjør den svært manøvrerbar i bølger. Searacer 580 bygger mye på sjøegenskapene til en surfski, så man kan på mange måter si dette er en surfski med tradisjonell "sit-in" cocpit. Utstyrt med racingsete og racingsparkebrett er dette en kajakk som vil tiltrekke mange som ønsker å kombinere trening og turløp under varierende forhold. Skroget har i tillegg til mye "rocker", et relativt høyt skrog og spesielt fordekk, noe som gir tørr gange, selv i grov sjø. de litt runde sidene/kantene gir også myk gange i sjø.

Kajakken krever noe erfaring, men ikke mer enn at de fleste kan trene seg opp til å mestre denne kajakken. Mestrer du en Turracer på 50 - 55 cm bredde, vil man kunne trene seg opp til å bli komfortabel med kajakken, også i bølger.

Kajakken er utstyrt med en "keyhole" cocpit som gjør den perfekt til eventuell rulling. Har luke og lasterom.

Anbefalt vekt for padler er fra 75 kg og oppover.
Bildene viser kajakken med padler på 84 kg.

Lengde: 580 cm
Bredde: 49 cm
Vekt glassfiber sandwich: 16,9 kg
Vekt Kevlar sandwich: 14,5 kg
Standard ror: underliggende racingror (stort)
Alternativ kan kajakken leveres med Smarttrack vipperor (leveres med ferdig opplegg for påhekting av smarttrack vipperor).

 

 

 

Produktanmeldelse

Vurdering (0)

Skriv en produktanmeldelse

byTdx
Kode fra Captcha-bilde:

Andre varer fra samme varegruppe

 • kr 4999
  Sjekk prisen
 • fra kr 23990
  Sjekk prisen
 • fra kr 23990
  Sjekk prisen
 • kr 13999
  Sjekk prisen
 • Andre varer med samme fabrikat

 • kr 13499
  Sjekk prisen
 • kr 319
  Sjekk prisen