HJEM » LANGRENN » Madshus Propulsion

Madshus Propulsion

Ny stakeski for tørr og kald snø! Propulsion cold er en helt ny skimodell som er spesialkonstruert for staking og er helt annerledes å gå på enn en vanlig klassisk ski. Norskprodusert!
kr 7500
Medlemspris kr 6000
Lagerstatus: Tilgjengelig
kr 7500
Medlemspris kr 6000
Lagerstatus: Tilgjengelig
Valg / Modell:
Skibestilling
Madshus Propulsion
Madshus Propulsion

1. Bruksområde:


2. Føre:


3. Dine brukerdata:

4. BEHANDLING AV DINE SKI:

0,-
0,-
0,-

5 Binding og montering:

0,-


Beskrivelse

Stakeski fra Madshus

Milsluker’n har bidratt med å utvikle Madshus’ stakeski som lanseres denne sesongen. Aslak Berglund, skiansvarlig hos Milsluker’n, følger Team United Bakeries som servicemann, og deres resultater i fjor med seier i blant annet Birken og Vasaloppet skulle dokumentere at utstyret fra Madshus var i orden! Aslak ga mange innspill til Madshus underveis på ALLE de forskjellige prototypene frem til det endelige resultatet som man nå har nådd hos Madshus. Stakeskiene deres som lanseres kommende sesong, har en helt egen konstruksjon med klare fortrinn målt mot å stake på tradisjonelle klassiske ski eller skøyteski. Du vil merke hvordan skiene «slipper». Madhus kommer med to modeller: En for våte snøforhold og en modell for snø på minussiden. Hos Milsluker’n Sport vet vi hva kriteriene er for å plukke gode stakeski. Vi tør hevde vi står som eneste forhandler med spesialkunnskap på dette feltet. Ingen andre butikkansatte enn Aslak fra Milsluker’n har erfaring ved å ha staket på skiene gjennom hele fjorårssesongen. Interessen for stakeski merkes allerede nå på sensommeren gjennom spørsmål fra våre kunder.

Nye Propulsion cold er skien for deg som skal stake uten feste under skia!

Propulsion er et resultat av mye testing blant annet i samarbeid med noen av verdens beste langløpere. Propulsion er bygd på teknologi fra Redline skien, men har et helt annet spenn og en helt annen konstruksjon. Tuppene er betydelig avstivet i forhold til de myke tuppene vi er vant med fra Redline. I tillegg er tuppen gjort lavere.

Den store forskjellen i spennet er at spennet er gjort mindre brått. Dette gjør at skiene får en annen vinkel mot snøen når det blir lagt belastning på dem. Mens man på en vanlig klassisk ski med mykere tupper vil få et lite, konsentrert punkt mot snøen som kan gi motstand vil man på denne skien få et mye jevnere trykkpunkt mot underlaget. Dette gjør Propulsion til en raskere og bedre ski å stake med.

Propulsion cold har den lette PR 100X kjernen og P200 Nano black såle som passer perfekt for 0 grader og kaldere.

Innsving: 44-43-44.
Lengde 195 cm og 205 cm.
Har RFID Chip i skia for bruk til Madshus emPower!

 

Produktinformasjon

Artikkelnavn: Madshus Propulsion
Art.nr.: N17004-195(45-60)
fra kr 313 / mnd.
Artikkelnavn: Madshus Propulsion
Art.nr.: N17004-205(60-80)
fra kr 313 / mnd.

Kunder som har kjøpt denne varen har også kjøpt