REBEL standard grønlandsåre, stort utvalg hos Milslukern
HJEM » KAJAKK » Produkt

REBEL standard grønlandsåre

kr 1999
Lagerstatus: Utsolgt
Utsolgt

Skriv inn e-postadressen din for å overvåke denne artikkelen. Du vil da bli varslet når varen er på lager igjen.

Fri frakt over 1500,- Rask levering Kjøp nå betal senere med Klarna

Beskrivelse

REBEL standard grønlandsåre i laminert rød sedertre og asketre. Johan Wirsén som står bak Rebelkajakkene har gjort det igjen: Lagd en vakker åre som gir masser av padleglede. Lav vekt, god spenst, smekre linjer og det ­«riktige» grep. Du merker det med en gang du prøver denne åre – dette er ren padleglede i form av ca 800 g seder- og asketre. Designet av Wirsén og håndlagd av Rebel.

Rebelårene, lagd i de beste materialer, utmerker seg ved de slanke linjer og silkemyke isett. Kombinert med den gode spenst som gir det lille ekstra ved utgang av taket. Blad og skaft er symmetrisk, men selve grepet er asymmetrisk – noe som gir et mer behagelig grep.

Grønlandsåren har i den seneste tid opplevd en renessanse i havpadlemiljøene både i Norge og internasjonalt. Fler og fler får øynene opp for de unike egenskaper ved grønlandsårer. Allsidigheten og en mindre belastning av kroppen er store fordeler med grønlandsåren. Et «must» for grønlandspadleren, men har også blitt et naturlig valg for mange havpadlere.

Materiale: Pacific Red Cedar og ask

Lengder: 218cm.

Tekniske data

Art.nr.: RWPS-Standard
Lagerstatus: Utsolgt
fra kr 83 / mnd.

Størrelsesguide

 

Varemerke

 

Andre varer fra samme varegruppe

  • kr 799
    Sjekk prisen
  • kr 3199
    Sjekk prisen
  • kr 999
    Sjekk prisen
  •