HJEM » KAJAKK » Kajakker og kanoer » Vajda Mission X1 Styrolight NYHET

Les vår artikkel om å velge kajakk, husk att alle våre kunder får en gratis kajakktilpassing og att vi kan sende din kajakk over hele Norge. Kontakt oss på support@milslukern.no for mer info.

Vajda Mission X1 Styrolight NYHET

En av årets store nyheter for hav/turpadlere. En kvalitetskajakk i uknuselig ABS plast.
kr 17500
Velg fraktmetode
Fri frakt over 1500,- Rask levering Kjøp nå betal senere med Klarna

Produktinfo

Vajda Mission X1 Styrolight er årets nyhet. Dette er en tur/havkajakk fro de som ønsker å bruke kajakk padling som tur/opplevelse/trening samtidig som du har mulighet til å dra på overnattingstur. . Den har samme bredde som de kjente tur racerne, men oppleves mye stødigere. Sparkebrett og sete er enklet å justere.

Styrolight er et styrene basert plastmateriale med fantastisk finish og overflate. Styrolight plast er ekstremt sterkt og har høy slagfasthetsstyrke. Styrolight er thermoplast materiale for kajakk og kano produksjon. Kajakkene blir vacuum støpt på 140-160'C. Topp/ytterlaget på Styrolight kajakkene er ekstremt blanke og finishen kan best sammenlignes med bil lakk. Alle kajakker og deler laget i Styrolight er 100% resirkulerbar og miljøvennlig. Styrolight kajakker er ekstremt solid og holdbar. En av de støste fordelene med Styrolight er lav vekt sammenlignet med PE(polyethlene) plast kajakker. Vekt er sammelignbar med glassfiber og epoxy kajakker, men styrke/bruddstyrken er sammenlignbar med plast kajakker.

Leveres med 2 stk vanntette skott med luker fra kajaksport

Ror er Smart Track


Lengde: 510 cm 
Bredde: 56cm    
Vekt:21 kg


Klubb pris; KR 21990,-

Produktanmeldelse

Vurdering (0)

Skriv en produktanmeldelse

T23wX
Kode fra Captcha-bilde:

Andre varer fra samme varegruppe

 • kr 349
  Sjekk prisen
 • Andre varer med samme fabrikat

 • fra kr 18500
 • kr 9999
  Sjekk prisen
 • kr 10999
  Sjekk prisen