Hjem » Langrenn » Skismøring » Produkt

Vauhti Q LIQUID UF RACE MID

Ultrafluor-glider

Medlemspris

449 ,-

Ikke medlem: 599 ,-

Ikke medlem: 599 ,-
Lagerstatus: Tilgjengelig
Fri frakt over 1500,- Rask levering Kjøp nå betal senere med Klarna

Beskrivelse

Ultrafluor-glider i tilpasset flytende form spesielt for fuktig nysnø når temperaturen er mellom +2/-4 °C.

Vauhti UF Mid Liquid Glide er utviklet for nysnø og fuktig snø ned til -4⁰C. Det ultrahøye innholdet av fluorokarboner kombinert med en forholdvis myk voks sikrer ekstreme glidegenskaper, også ved utfordrende forhold på nysnø.

Vauhti lanserer nå en ny serie UF-glidere (Ultra Fluorocarbon) i flytende form (liquid). Utviklingen har pågått i tett samarbeide mellom Vauhti Racing Team og en rekke svært dedikerte løpere og smørere gjennom sist vinter. Produktene er ganske enkelt revolusjonerende innen flytende gliding, med sitt ekstremt godt tilpassede innhold av komponenter til de ulike forhold og temperaturer. Samtidig er Vauhti UF Liquid Glide genialt enkelt å bruke riktig og er meget skånsom mot skiens såle. Serien er et perfekt valg for aktive løpere fra klubbnivå til verdenscup.

Produktutviklerne hos Vauhti jobber kontinuerlig med å perfeksjonere smøreproduktene i sortimentet og har nå lansert UF Glide, UF representerer dermed det siste fra Vauhti Wax Technology. Serien, som inneholder flere ulike høykvalitets voksprodukter tilsatt maksimale mengder av fluorocarbonmaterialer, er utviklet gjennom et sammarbeidsprosjekt med Østre Finlands Universitet. Disse produktene har fantastiske egenskaper ved at de minimerer overflateenergien mellom skisålen og underlaget, både ved å være ekstremt hydrofobisk (vannavstøtende) og at de nærmest eliminerer at smuss fester seg. Samtidig er de spesialutviklet for å redusere tørrfriksjon under kalde og tørre forhold. UF-produktene gir ekstremt god glid under de fleste forhold og gir skiene en hard og slitesterk overflate.

 

Tekniske data

Ultrafluor-glider
Art.nr.: vauhti-uf-race-mid-pink
Lagerstatus: Tilgjengelig

Størrelsesguide

 

Varemerke

Video

 

Andre varer fra samme varegruppe

 • Medlemspris

  134 ,-

  Ikke medlem: 179 ,-

 • Medlemspris

  1349 ,-

  Ikke medlem: 1799 ,-

 •