R-Skin Race
Barn

Ikke medlem: 4 000,-

Velg farge (OneColor)

 • OneColor

Velg størrelse

Det er få igjen i denne størrelsen.
Reserver i butikk

Om produktet

Med sin racingytelse er R-Skin Race Jr. egnet for ambisiøse unge idrettsutøvere. Denne klassiske skien matcher Rossignols løypetestede X-ium Junior-konstruksjon med mohair-innlegg for utmerket fraspark og glid under alle forhold. Modellen er kompatibel med Turnamic®-bindingssystemet og overbeviser med en unik snøfølelse. Utskiftbart R-Skin mohairinnlegg gir enkelt, konsekvent spark og maksimal glid uten forberedelse. Fellen varer 100-150 dager i snøen. Honeycomb-kjernekonstruksjonen gir et utmerket kraft-til-vekt-forhold for kraftig og presis racingytelse. Active Cap tilbyr en balanse mellom t...

Med sin racingytelse er R-Skin Race Jr. egnet for ambisiøse unge idrettsutøvere. Denne klassiske skien matcher Rossignols løypetestede X-ium Junior-konstruksjon med mohair-innlegg for utmerket fraspark og glid under alle forhold. Modellen er kompatibel med Turnamic®-bindingssystemet og overbeviser med en unik snøfølelse. Utskiftbart R-Skin mohairinnlegg gir enkelt, konsekvent spark og maksimal glid uten forberedelse. Fellen varer 100-150 dager i snøen. Honeycomb-kjernekonstruksjonen gir et utmerket kraft-til-vekt-forhold for kraftig og presis racingytelse. Active Cap tilbyr en balanse mellom torsjonsstivhet og komfortabel flex fra tupp til hale for stabilitet under alle forhold.

Spesifikasjoner

 • Aktiv Cap
 • Nomex kjerne
 • Honeycomb struktur
 • R-Skin Tech

Husk å legge igjen vekt, høyde og skostørrelse, så plukker vi optimale ski etter dine spesifikasjoner. Finner vi ikke riktig ski til deg vil vi ta kontakt for å se på alternativer eller kansellere din ordre.

 • Fri frakt

  Fri frakt på ordre over 1000,-

 • Gratis retur

  Gratis retur (kan også returneres i butikk)

 • Sikker betaling

  Sikker betaling med kort eller faktura

Din handlekurv
Ingen varer

Hos milslukern.no får du gratis frakt
til hele fastlands-Norge ved kjøp over 1000,-
(gjelder ikke sykler, ski, kajakk og andre store varer)

Send oss en mail hvis du ikke
finner det du leter etter!