!Produktet du leter etter er ikke lenger i vårt sortiment

R-Skin Race
Barn

4 000,-
Du får minimum 400,- i bonus

Velg farge (OneColor)

  Velg størrelse

   Denne størrelsen er utsolgt.
   Send oss en mail så prøver vi å skaffe den eller finne et alternativ!

   Om produktet

   Med sin racingytelse er R-Skin Race Jr. egnet for ambisiøse unge idrettsutøvere. Denne klassiske skien matcher Rossignols løypetestede X-ium Junior-konstruksjon med mohair-innlegg for utmerket fraspark og glid under alle forhold. Modellen er kompatibel med Turnamic®-bindingssystemet og overbeviser med en unik snøfølelse. Utskiftbart R-Skin mohairinnlegg gir enkelt, konsekvent spark og maksimal glid uten forberedelse. Fellen varer 100-150 dager i snøen. Honeycomb-kjernekonstruksjonen gir et utmerket kraft-til-vekt-forhold for kraftig og presis racingytelse. Active Cap tilbyr en balanse mellom torsjonsstivhet og komfortabel flex fra tupp til ha...

   Med sin racingytelse er R-Skin Race Jr. egnet for ambisiøse unge idrettsutøvere. Denne klassiske skien matcher Rossignols løypetestede X-ium Junior-konstruksjon med mohair-innlegg for utmerket fraspark og glid under alle forhold. Modellen er kompatibel med Turnamic®-bindingssystemet og overbeviser med en unik snøfølelse. Utskiftbart R-Skin mohairinnlegg gir enkelt, konsekvent spark og maksimal glid uten forberedelse. Fellen varer 100-150 dager i snøen. Honeycomb-kjernekonstruksjonen gir et utmerket kraft-til-vekt-forhold for kraftig og presis racingytelse. Active Cap tilbyr en balanse mellom torsjonsstivhet og komfortabel flex fra tupp til hale for stabilitet under alle forhold.

   Spesifikasjoner

   • Aktiv Cap
   • Nomex kjerne
   • Honeycomb struktur
   • R-Skin Tech

   Husk å legge igjen vekt, høyde og skostørrelse, så plukker vi optimale ski etter dine spesifikasjoner. Finner vi ikke riktig ski til deg vil vi ta kontakt for å se på alternativer eller kansellere din ordre.

   • ANTON CLUB
    Bonus

    Bonus på ALLE ordinære priser

   • Fri frakt

    Fri frakt på ordre over 1000,-

   • Gratis retur

    Gratis retur (kan også returneres i butikk)

   • Sikker betaling

    Sikker betaling med kort eller faktura