NEVER STOP - JUST SWITCH

Revolusjonerende skiopplevelse

Hvor mange ganger har du ikke ønsket å få bedre feste, bedre glid eller aller helst begge deler, når du er ute på ski? Vi gjetter at dette skjer temmelig ofte i løpet av en vinter, uansett om du er på en hyggetur, trener eller går langrenns konkurranser.

Rottefella MOVE kan med svært enkle grep gi deg bedre feste og bedre glid, uten at du behøver å ta av deg skiene. Med litt trening gjør du det til og med i fart

Hvilken binding skal du velge

MOVE SWITCH

Dette er løsningen for alle som ønsker seg mange gode skiopplevelser uansett forhold og terreng og om du går med festesmøring eller felleski. Med MOVE Switch kan du justere bindingen for å få både bedre feste og glid uten å ta av deg skiene, og med litt trening kan du også gjøre det i fart. Du kan velge mellom fire ulike stillinger – nøytral, to knepp bakover for bedre glid og ett knepp frem for bedre feste.

Rottefella Move Switch

MOVE RACE

Ønsker du umiddelbar forbedring av glid på sletter og i utforkjøringer? Er du opptatt av å måle deg selv både mot andre og mot egne prestasjoner? Har du gått et langløp eller lange turer på ski og irriterer deg over at festesmøringen slites av og dermed ikke holder hele veien? MOVE Race er laget for deg som liker å gå fort på ski, i eller utenom konkurranse, med eller uten feste. Med en enkel håndbevegelse vipper du hendelen på MOVE Race frem for å flytte tyngdepunktet bakover med 30mm. Dermed løfter du skiene opp og du for mindre kontakt med snøen. Ved å flytte bindingen bakover når du ønsker maksimal glid, sliter du også mindre på festesmøringen og den holder lengre. MOVE Race er laget for å brukes i fart og for å gjøre deg enda raskere.

Rottefella Move Race

MOVE TUNE

Noen ganger er det de aller minste detaljene som har den største effekten. MOVE Tune lar deg finjustere bindingen med hele ni posisjoner – 6, 12 eller 18 millimeter frem, nøytral posisjon, samt 6, 12, 18, 24 eller 30 millimeter bakover. MOVE Tune fungerer spesielt godt for å få kontroll på dine skøyteski.

Når det er løs snø og ujevnheter i løypa, er det lurt å ha lite trykk fremst på skiene. Det får du ved å skru MOVE Tune bakover til det føles perfekt og du har ski som flyter oppå snøen. Er du ute og skøyter på hardt føre vil du ha mer trykk framme for å hindre at skiene blir ustabile, og da skrur du MOVE Tune fremover. Det gir deg også enda bedre kantkontroll.

Rottefella Move Tune
MOVE Switch Kit for IFP

Rottefella

MOVE Switch Kit for IFP

Unisex
1 499,-
MOVE Tune Skate Kit for IFP

Rottefella

MOVE Tune Skate Kit for IFP

Unisex
1 649,-
MOVE Race Kit for IFP + RMP

Rottefella

MOVE Race Kit for IFP + RMP

Unisex
1 649,-