Made for riders, by riders

Vi er syklister – det har vært grunnlaget for alle Specialized sine avgjørelser siden 1974. Når det ikke var kvalitetsdekk å få tak i, higet de etter å lage det beste. Når folket begynte å ta bysyklene sine ut i terrenget, lagde de den første masseproduserte terrengsykkelen. Når landeveisyklistene ønsket å sykle enda raskere, satte de fullt fokus på karbon og bygde deres egen vind-tunell.

Specialized har siktet seg inn på å levere high-end sykler innen landevei, terrengsykler og CX/gravel/Hybrid. De har også et stort utvalg innen sykkelutstyr.

Terrengsykler

Vi trekkes ut i terrenget og stien av alle slags grunner, enten det er jaget etter rushet av fart, for å presse våre egne grenser, oppleve mestring eller bare for å komme seg vekk fra hverdagsmaset. Uansett motivasjon så finner du en sykkel her som vil få deg til å smile.

Landeveisykler

Er du klar for å omdefinere tanken om hvor raskt og langt du kan sykle? Da har du kommet til rett sted. Når Specialized sine landeveissykler hjelper ryttere som Peter Sagan, Julian Alaphilippe og Anna van der Breggen med å sykle raskere, kan du være trygg på at du vil få ditt livs sykkelopplevelse.

El-sykler

Det ville være enkelt å ta en standard motor og et batteri og festet det på en ramme, men Specialized går aldri for den enkleste løsningen, men den som gir best sykkelopplevelse. De utvikler teknologien sin med et eget team i Cham, Sveits, og tuner inn sykkelopplevelsen i Morgan Hill, California, på deres hovedkvarter. Specialized går sin egen vei for å lage elektriske sykler som oppleves som om det bare er deg på en vanlig sykkel, det går bare raskere.

CX/Gravel/Hybrid

Enten du skal sykle de lengste motbakkene eller dra på eventyr innover grusveiene. Sykle langtur i helgene med venner, eller skal delta på triatlon og trenger den raskeste sykkelen. Specialized har landeveissyklen som setter standarden i enhver kategori. Eventyret ligger der ute, det er bare å komme seg ut og oppleve det.

Sykkelsko

Sykkelskoene fra Specialized er kjent internasjonalt med sitt Body Geometry Fit system. Med high-end modellene, som S-Works og Pro Carbon, brukes det en svært stiv fullkarbonsåle.

Din handlekurv

Ingen varer

Hos milslukern.no får du gratis frakt
til hele fastlands-Norge ved kjøp over 1000,-
(gjelder ikke sykler, ski, kajakk og andre store varer)

Send oss en mail hvis du ikke
finner det du leter etter!