!Produktet du leter etter er ikke lenger i vårt sortiment

S18SX Excel
Unisex

43 990,-
Du får minimum 10 997,- i bonus

Velg farge (White Red Red)

  Velg størrelse

   Denne størrelsen er utsolgt.
   Send oss en mail så prøver vi å skaffe den eller finne et alternativ!

   Om produktet

   Stellar S18S X Excel - kun 11,7 kg. Ny variant av S18S med vektreduskjon på opp til 1,5 kg. Ekstremt stiv og lett Excel konstruksjon for max fart og respons. Luken er fjernet for å spare vekt - passer ypperlig for deg driver med konkurranse og trening uten behov for stort lasterom. S18S X har en relativ god stabilitet, og et fartspotensial som overgår kapasiteten til de langt fleste mosjonister. Innsnevret dekk i området rundt åreisettet for optimal teknikk. Undervannsskroget er fintrimmet, og fanger bølgene svært lett i medsjø. S18S X er utstyrt med Debrito dreneringsplugg som enkelt kan betjenes med foten under padling. Ellers en liten "f...

   Stellar S18S X Excel - kun 11,7 kg. Ny variant av S18S med vektreduskjon på opp til 1,5 kg. Ekstremt stiv og lett Excel konstruksjon for max fart og respons. Luken er fjernet for å spare vekt - passer ypperlig for deg driver med konkurranse og trening uten behov for stort lasterom. S18S X har en relativ god stabilitet, og et fartspotensial som overgår kapasiteten til de langt fleste mosjonister. Innsnevret dekk i området rundt åreisettet for optimal teknikk. Undervannsskroget er fintrimmet, og fanger bølgene svært lett i medsjø. S18S X er utstyrt med Debrito dreneringsplugg som enkelt kan betjenes med foten under padling. Ellers en liten "facelift" med noe rettere baug og nye carbon håndtak i baug/akter.

   Stellar S18S X er en surfski for folk flest og en bestselger for mojonisten. Stabilitet god nok for en nybegynner og fart god nok for den erfarne. På kort tid er denne modellen blitt en av de mest populære tur-surfskiene på markedet. S18S ivaretar det beste fra to verdener; Stabilitet, manøvrerbarhet og bølgeegenskaper som i havkajakken, samt fart og akselerasjon fra turraceren. Dette burde derfor være et enkelt valg for deg som ønsker en overgang fra havkajakk, til en lettere og raskere trenings, dagstur eller weekendkajakk – en ekte «hybrid» som passer ypperlig for varierte forhold på havet og innaskjærs.

   Utstyrt med; Underliggende surfskiror samt klargjøring for montering av eventuelt vipperor i hekken (egnet for padling hvo det er mye gress og grunner). Ellers utstyrt feste for ankelleash, dyneema styreliner, 3-punkts «quick release» fotbrett,«debrito bailer» dreneringssystem som kan betjenes med foten under padling. Nedsenking for drikkeflaske. Integrert håndtak i cockpit, samt karbon håndtak i baug og akter.

   Stellar S18S X Excel - vekt 11,7 kg.

   • God primær og sekundær stabilitet
   • Rund skrogfasong
   • Underliggende surfskiror
   • Ferdig opplegg for vipperor (tillegsutstyr)
   • Karbon bærehåndtak foran og bak
   • Integrert og balansert håndtak i siden/cockpit
   • «Debrito bailer» dreneringssystem som kan åpnes/lukkes og betjenes med foten under padling.
   • Nedsenking for drikkeflaske
   • 3-punkts kompakt fotbrett/styresystem

   Tekniske mål og konstruksjoner: Lengde: 550 cm Bredde: 53,3 cm Vekt: 11,7 kg Laste kapasitet: 140 kg Anbefalt padlers vekt: 65–120 kg

   • ANTON CLUB
    Bonus

    Bonus på ALLE ordinære priser

   • Fri frakt

    Fri frakt på ordre over 1000,-

   • Gratis retur

    Gratis retur (kan også returneres i butikk)

   • Sikker betaling

    Sikker betaling med kort eller faktura