Inspirert av drømmer

I over 70 år har Swix jobbet for å skape de aller beste produktene for deg som er glad i å trene og prestere ute. Det hele startet med skismøring i 1946, og er fortsatt markedsledende på dette den dag i dag. Alt for at du skal mestre naturen.

Sortimentet har vokst betydelig siden da, og består nå også av innovative staver, teknisk bekledning, treningstøy og tilbehør.

Triac

Full fres, jakte sekunder og minutter? Triac- stavene er utviklet for å tilfredsstille de høyeste krav til ytelse innen langrenn.

Nyheten Triac 4.0 Aero er en kulminasjon av forskning, design, stress og mengde testing som utfordrer grensene til karbonteknologi. Den unike formen på stavene reduserer vindmotstanden og skaper en rå pendel.

Triac bekledning

Ved trening i høy intensitet og varierende temperaturer er det viktig at kroppstemperaturen er stabil. Du ønsker ikke å bli overopphetet på vei opp, våt, og kald i utforkjøringene.

TRIAC 3.0 er designet til å matche vår stavkolleksjon med samme navn; en serie treningsprodukter med ytelser på øverste nivå for de som sikter mot toppen.

Evolution

Evolution er basert på samme tekniske grunnkonstruksjon og benytter de samme stoffer som den mangeårige favoritten ProFit Revolution. Populær blant de ivrigste utøverne!

Evolution softshield er utviklet for maksimale pusteegenskaper og komfort på lange treningsøkter og aktive turer. Evolution Gore-Tex er både vindtett og vannavvisende, som gir optimal balanse mellom beskyttelse, ventilasjon og komfort.

Paragon Gore Infinium

Paragon betyr «den perfekte rollemodell» eller «forbilde». Det er kanskje et ambisiøst navn, men Gore har vært ledende innen membranteknologi siden det ble lansert for over 40 år siden. Pargonserien er laget av det beste materialet fra markedslederen Gore. Kolleksjonen er 100% vindtett, elastisk og fantastisk myk og komfortabel.

Den ultimate langrennsbekledningen i premium utførelse.

RaceX

RaceX Bodywear har vunnet utallige tester gjennom årene. Produktene er tilpasset høy intensitet og er av mange det foretrukne undertøyet på grunn av det meget lette og særdeles elastiske stoffet.

Dynamic

Dynamic var den første lanseringen av laminert softshell med fullblods toppytelse fra SWIX. Basisen for teknologien bak Dynamic er den samme som før, men litt oppgradert og i ny, oppdatert forpakning.

Består av et lett, mykt og svært elastisk materiale, med vindbeskyttende membran i fronten. Membranen inneholder nå forbedrede egenskapet når det gjelder kapasitet for vanngjennomtrengning.

Din handlekurv

Ingen varer

Hos milslukern.no får du gratis frakt
til hele fastlands-Norge ved kjøp over 1000,-
(gjelder ikke ski, staver, kajakk og sykkel)

Send oss en mail hvis du ikke
finner det du leter etter!