VECTIV™ technology turns energy into momentum to propel you forwards.

Den største frykten for løpere på alle nivåer er frykten for skade. Det hindrer folk i å begynne å løpe. Det hindrer folk i å fortsette å løpe.

The North Face bestemte seg for å endre dette...

Etter to års utvikling er The North Face stolt av å kunne presentere VECTIV ™. Teknologien til 3D VECTIV™ platen og VECTIV ™ Rocker mellomsålen, reduserer belastningen med 10% uten å gå på kompromiss med energieffektiviteten.

VECTIV™ -teknologi kombinerer en 3D-karbonfiberplate, mellomsåle med vippegeometri og SurfaceCTRL™ for grep, og er designet for å maksimere energi på sti og terreng.

FLIGHT VECTIV™

Med lav vekt, energigivende egenskaper og gjennomtestet av aktive idrettsutøvere, er dette den mest responsive skoen i VECTIV™ elite-serien. Laget for ultra-distanser og er utrolig slitesterk takket være Kevlar®-, polyamid- og Matryx®-materialer og forsterket tåhette.

Strikket overdel som øker pusteevne, gir støtte og fleksibilitet. 6mm dropp fra tå til hæl skyver deg til neste steg, mens SurfaceCTRL™ med myke gummiknotter gir optimalt grep på ulendt og sleipt underlag.

VECTIV™ ENDURIS

Den mest dempede skoen i VECTIV™ -serien for ultra-distanser. Lette i vekt og god demping gir langvarig komfort og støtte på selv det tøffeste terreng. Den interne hælkappen sørger for presis passform og støtte, mens den pustende og fleksible mesh-overdelen tar seg av komforten.

6mm dropp fra tå til hæl skyver deg til neste steg, mens SurfaceCTRL™ med myke gummiknotter gir optimalt grep på ulendt og sleipt underlag.

VECTIV™ INFINITE

Den perfekte balansen mellom respons og beskyttelse laget for ultra-distanser. Utrolig holdbare takket være Kevlar®, polyamid og Matryx®, mens 6mm dropp fra tå til hæl skyver deg til neste steg.

SurfaceCTRL™ med myke 3,5mm gummiknotter på sålen gir optimalt grep på ulendt og sleipt underlag.

Din handlekurv

Ingen varer

Hos milslukern.no får du gratis frakt
til hele fastlands-Norge ved kjøp over 1000,-
(gjelder ikke sykler, ski, kajakk og andre store varer)

Send oss en mail hvis du ikke
finner det du leter etter!