Kajakkutleie

Vi ønsker at flest mulig får teste ut kajakk og de herlige turene de kan by på. Derfor tilbyr vi muligheten til å leie kajakk – enten for tur i nærområdet eller dra på lengre eventyr rundt om i Norge.

Kajakkpakken

Pakken som leies ut er en Prijon Skegyak sammen med Prijon Spruttrekk og Hurricane 20%-åre fra Braca-Sport. Book tid i vår utleieportal og hent utstyret i vår butikk på Ullevål.

Kajakkleie 1 dag
Kajakkleie 1 helg
Kajakkleie 1 uke

For leie av kajakk over lengere tid, ta kontakt så fikser vi en god deal. Alle som leier må ha våtkort og vanlig takstativ (vi har plugger til å feste kajakken). Depositum 2000 kroner.

Slik fungerer det

Gå til i vår utleieportal og legg inn ønsket dag for henting og ønsket dag for levering. Fyll inn påkrevd informasjon og betal for din bestilling.

Merk at det reserveres et despositum på ditt betalingskort. Depositumet holdes kun som sikkerhet mot skade eller sen retur, og vil frigis så snart produktet er levert tilbake i godkjent stand.

Du mottar en kvittering på bestillingen på e-post, og varen vil ligge klar i din butikk til avtalt tid. Vi anbefaler å ta med referansenummeret på bestillingen ved henting. Ev. ha med legitimasjon.

Du er klar til start.

Din handlekurv

Ingen varer

Hos milslukern.no får du gratis frakt
til hele fastlands-Norge ved kjøp over 1000,-
(gjelder ikke ski, staver, kajakk og sykkel)

Send oss en mail hvis du ikke
finner det du leter etter!