Valg av utstyr

Riktig utstyr for riktig idrett er en forutsetning for å oppnå den beste idrettsopplevelsen. Det kan være fra riktig bekledning til riktige ski for ditt behov. Har du en sykkel for det underlaget du liker å sykle i, og riktig størrelse på sykkelen for din kroppshøyde kan det være avgjørende for din sykkelopplevelse.

Kvalitetsutstyr er kostbart, men i lengden er det verdt hver krone. At du kjøper deg det treningsutstyret som passer best for deg og det behovet du har, vil mest sannsynlig gi deg økt lyst til å trene og kanskje slenge deg med på en konkurranse eller to!

Milslukern' Sport har spesialister på alle våre satsingsområder; kajakk, ski, sykkel og løp. Vi hjelper deg med veiledning og sammenligning av produkter som du er interessert i.

Kajakk: Du har mulighet til å testpaddle kajakker fra vårt utvalg. Du velger deg ut noen kajakker du vil teste. Vi har demodager på Oslo Kajakkubb i sommerhalvåret som du kan melde deg på. Slik gir vi deg en unik mulighet til å sammenligne båter du vurderer å kjøpe. Ønsker du å kjøpe kajakk utenfor den norske sesongen er dette også mulig. Kom innom vår butikk for en grundigere veiledning.

Ski: For at du skal få de langrennsskiene som passer best for deg må vi vite litt om deg; kroppshøyde og vekt, litt om din erfaring og om du skal bruke skiene til trening eller konkurranse. Slik han vi finne ski i riktig lengde og spenn. Hvilken steinslip eller prepping du helst bør ha, velileder vi deg gjerne med. Ski kan du kjøpe i vår butikk eller bestille i vår nettbutikk.

Sykkel: Skal du sykle i terrenget eller til og fra jobb? Kanskje du ønsker en sykkel til begge deler? Milsluker'n Sport har et utvalg av de beste syklene innen landevei, terreng og hybrid. Mange av våre ansatte er ivrige syklister og kunnskapen er stor. Vi viser frem en del sykler på nettsiden, i tillegg vil du finne noen spesielle modeller i butikken. Sykler kan du kjøpe i butikk og i nettbutikk. Vi sender sykler delvis montert.

Løp: Løper du mest i terrenget? Eller ønsker du å trene mot et maratonløp? Ulike underlag gir ulike behov. I terrenget er det best med terrengsko med god gripesåle. Løper du mest på asfalt er sko med god støtdemping viktig. Og så er det jo viktig å vite hvordan løpesettet ditt er. Trenger du en nøytral joggesko eller en med god stabilitet? Kanskje vet du ikke det før du har testen vår på tredemøllen. Du kan kjøpe joggesko i vår nettbutikk. Men kom gjerne innom vår butikk for videre veiledning.