Sarva Ace Woman
Dame

2 349,-
Du får minimum 234,- i bonus

Velg farge (Rød / Turkis)

 • Rød / Turkis
Det er få igjen i denne størrelsen.

Om produktet

VJ Ace har et helt nytt og moderne mellomsåleskum. PerFOAMance er et ETPU (Expanded Thermal Polyurethan) skum som kombinerer meget god støtdemping med god respons. Det er også lett og ikke minst mindre påvirket av kalde temperaturer enn tidligere skum i vinterpiggsko. Da får vi en vinterpiggsko med betydelig bedre demping og respons enn tidligere modeller. Den har fått en bredere lest med mer plass særlig i forfoten. Det er stort pluss i sko for kalde forhold. Her er det pass til en varm og tykkere sokk om det trengs. Også VJ’s Fit Lock-system som gir godt hold i mellomfoten. Vanntett overdel og ingen irriterende sømmer. Samme solide yttersål...

VJ Ace har et helt nytt og moderne mellomsåleskum. PerFOAMance er et ETPU (Expanded Thermal Polyurethan) skum som kombinerer meget god støtdemping med god respons. Det er også lett og ikke minst mindre påvirket av kalde temperaturer enn tidligere skum i vinterpiggsko. Da får vi en vinterpiggsko med betydelig bedre demping og respons enn tidligere modeller. Den har fått en bredere lest med mer plass særlig i forfoten. Det er stort pluss i sko for kalde forhold. Her er det pass til en varm og tykkere sokk om det trengs. Også VJ’s Fit Lock-system som gir godt hold i mellomfoten. Vanntett overdel og ingen irriterende sømmer. Samme solide yttersåle som tidligere av Butul-gummi som i seg selv gir godt grep. Knotter som griper godt på snø. I tillegg 17 stjerneformede pigger i karbon som er strategisk plassert i hælen og forfoten. Det gir et trygt grep på vinterføre og har meget god holdbarhet.

VJ Ace er en solid oppgradering og endelig er også vinterpiggskoene kommet inn i den nye verden av moderne skum. I denne får en du en komfortabel treningsmodell først og fremst for de rolige turene når du trenger et trygt feste på snø og is vinterstid. Passer også i terrenget i sommersesongen.


 • Nytt mellomsåleskum ETPU
 • VJ’s Fit Lock-system
 • Butul-gummi i yttersålen for ekstra godt grep
 • 17 stjerneformede pigger
 • ANTON CLUB
  Bonus

  Bonus på ALLE ordinære priser

 • Fri frakt

  Fri frakt på ordre over 1000,-

 • Gratis retur

  Gratis retur (kan også returneres i butikk)

 • Sikker betaling

  Sikker betaling med kort eller faktura