VJ MAXx
Unisex

2 150,-

Velg farge (SORT / LIME)

  • SORT / LIME
Det er få igjen i denne størrelsen.
Reserver i butikk

Om produktet

AXx har Vj's unike grep, men i en innpakning som gir en litt bredere passform og bedre støtdemping enn andre VJ-modeller.

VJ MAXx har fått en mellomsåle som demper meget godt. Det gjør at denne er en god kombinasjonsmodell for grus og sti samt asfalt til og fra terrenget. Yttersålen har VJ's unike butyl-gummi som gir et trygt grep på våte steiner og røtter. Knottene er mindre markante slik at den er bedre på plane stier og grusvei. En plate – Rock Plate- i mellomsålen beskytter mot spisse steiner. Overdelen har en bredere passform, men samme slitesterke materiale av Kevlar. Fitlock snøresyste...

AXx har Vj's unike grep, men i en innpakning som gir en litt bredere passform og bedre støtdemping enn andre VJ-modeller.

VJ MAXx har fått en mellomsåle som demper meget godt. Det gjør at denne er en god kombinasjonsmodell for grus og sti samt asfalt til og fra terrenget. Yttersålen har VJ's unike butyl-gummi som gir et trygt grep på våte steiner og røtter. Knottene er mindre markante slik at den er bedre på plane stier og grusvei. En plate – Rock Plate- i mellomsålen beskytter mot spisse steiner. Overdelen har en bredere passform, men samme slitesterke materiale av Kevlar. Fitlock snøresystem gir en tett og god passform.

MAXx er for deg som løper i variert terreng, men som ønsker et optimalt grep på våte steiner og røtter. Den slitesterke overdeler tåler røft bruk.

  • Fri frakt

    Fri frakt på ordre over 1000,-

  • Gratis retur

    Gratis retur (kan også returneres i butikk)

  • Sikker betaling

    Sikker betaling med kort eller faktura